fbpx

Dion og Dennis Knudsen – fortæller om deres angst

– og jeg sidder og bliver så rørt. Taknemmelig og sorgfuld på en gang.

Taknemmelig fordi, at det at nogen står frem og fortæller om angsten på en eller anden måde er med til at validere mine mange år med angst. Jeg har ikke været sindsyg, jeg har ikke været dum, svag eller noget andet. Jeg har været mig og jeg har været angst.

Sorgfuld, fordi jeg mærker smerten give sig til udtryk. Når nogen fortæller om deres angst, finder jeg mod og giver slip og så kommer sorgen over mange års pres, kamp og holden ud og tilbage.

Det er så dejligt når nogen står frem og videregiver deres oplevelser om angst, at der kommer fokus på det og det gør at jeg ikke behøver at føle mig så forkert, urigtig og som en daglig katastrofe.
Tusind tak til i brave mænd. Vi er mange der ser jer!

Se indslaget fra TV2 Go’ aften Danmark:
http://go.tv2.dk/aftentv/id-64186602.html

Dion Knudsen

Læs om de forskellige angsttyper her

Indlægget her er blevet læst 10967 gange!

Author: Lise Kryger

Tak fordi du læser med! Jeg hedder Lise, og jeg har tilegnet mig stor erfaring indenfor området angst og angstreducering. Det har jeg, fordi jeg selv fik svær socialangst som 15 årig og gik med angsten, ubehandlet, indtil jeg var i starten af 30'erne. I dag har jeg sluppet ca. 80% af min angst med værktøjerne viden, stressreducering, mindfulness, kognitive metoder, eksponering og ACT. Jeg har skrevet bogen: Slip Angsten: Bliv den sejeste Angstfighter!, hvor jeg deler ud af min viden og erfaring med at slippe angsten. Jeg har tidligere arbejdet som eksponeringslærer ved Jysk Psykologcenter. Jeg har en uddannelse som grafiker. Jeg håber, og brænder for at min viden og erfaring med angst, hjælper dig til også at slippe din angst. Nyd godt af dette med viden, gode råd om at slippe angsten samt nyheder og tilbud gennem mine nyhedsbreve. De bedste hilsener, Lise Kryger, indehaver af Slipangsten.dk

Privacy Preference Center