fbpx

Charlotta Holm: Nyt ansigt bag Slipangsten.dk

Mit navn er Charlotta Holm, og jeg er født i 1969 og opvokset i en lille by i Sverige som hedder Falköping.

Jeg er gift, har 2 børn som nu er 19 år (tvillinger, dreng og pige). Vi bor i Holte som ligger lidt nord for København, men er også en del i Sønderjylland, da min mand arbejder der. Jeg arbejder som privatpraktiserende terapeut og coach.

Min klinik ligger i Hørsholm, men jeg arbejder også en del online, og hjælper derfor mennesker over hele landet.

BAGGRUND OG HISTORIE

Lær mig at kende

Jeg er uddannet Psykoterapeut, med speciale i Metakognitiv Terapi, og er medlem i Dansk Psykoterapeut forening. Jeg har også valgt at videreuddanne mig indenfor en anden terapeutisk retning som kaldes ACT (Acceptance and Commitment Therapy). For at bedre forstå den videnskabelige del af psykologiens verden, har jeg studeret psykologi på deltid i England.

Det jeg arbejder mest med, er angst og stress. Mine klienter er både børn, unge og voksne. Stort set alle unge som kommer til mig, lider af en eller anden form for angst. Mange har døjet med angsten i mange år, uden at få hjælp. Når nogle af dem, som har kæmpet i så mange år, får det markant bedre allerede efter 4 -5 sessioner, bliver jeg så glad og rørt helt ind i hjertet. Så er alle timers undervisning, studier og træning det hele værd!

For mig findes der næsten ikke noget som kan måles med den form for glæde og varme som jeg føler, når jeg kan se, at nogen får det bedre. 🤎

Oprindeligt er jeg uddannet jurist fra Uppsala Universitet. Efter min cand.jur., arbejdede jeg i Stockholm og senere i Købehavn indenfor IT og musikindustrien. Tit og ofte har mine stillinger haft stort fokus på relationsopbygning, forhandlingspsykologi og HR relaterede opgaver. Psykologiens verden blev derfor i stigende grad en del af mit arbejdsfelt og min interesse for området steg tilsvarende. Det at tage springet helt væk fra juraens verden ind i den terapeutiske verden, føltes derfor ikke så stort. Mere som en selvfølge for mig og det jeg brænder for.

Nu er det blevet til min ”mission” at hjælpe så mange mennesker som muligt og dele ud af alt jeg har lært. Jeg skriver blogs, laver webinars og tilbyder kurser, som vil rette sig både til dig som vil få det bedre, og til dig som vil lære at hjælpe andre til at få det bedre.

Håber vi ses til et af mine kommende arrangementer!

Pas på dig selv & dine

FÅ EFFEKTIV ANGSTBEHANDLING OG TERAPI I KØBENHAVN & NORDSJÆLLAND

Charlotta Holm, Psykoterapeut MPF i Nærum

Jeg tilbyder megakognitiv og ACT baseret terapi i Hørsholm (Nordsjælland) og Online til både børn, unge og voksne, der lider af f.eks. stress, socialangst, eksamensangst, generaliseret angst eller præstationsangst.

Kontakt mig på tlf.: 24649708, og få en tid. Så har du allerede taget det første skridt, der skal hjælpe dig af med din angst.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig af med din angst.

Charlotta Holm

BRUG FOR HJÆLP?

Udfyld formularen og kom i gang i dag. Det er ganske uforpligtende og vi starter stille og roligt ud med en snak om dine udfordringer. Hvis vi er et godt match, så tilbyder jeg at hjælpe dig. Uanset hvilken form for angst du har, kan angstbehandling hjælpe dig.

Share
Tweet
Share
Email
0 Shares

Privacy Preference Center