Cookies og privatlivspolitik

Ved besøg på Slipangsten.dk accepterer du nedenstående privatlivspolitik inkl. retningslinier for behandling af cookies.

Oversigt

  1. Generelt om Cookies
  2. Cookies

2.1 Hvad er cookies for noget?

2.2 Hvad bruger Slipangsten.dk cookies til?

2.3 Hvor længe opbevarer Slipangsten.dk cookies?

2.4 Sådan undgår du cookies

2.5 Cookies fra Google

  1. Personoplysninger

3.1 Hvad er personoplysninger for noget?

3.2 Hvor længe opbevarer Slipangsten.dk personoplysninger?

3.3 Hvad bruger Slipangsten.dk personoplysninger til?

3.4 Hvordan beskytter Slipangsten.dk dine personoplysninger?

3.5 Kan Slipangsten.dk ændre behandlingen af personoplysninger?

  1. Kontakt Slipangsten.dk

 

1. Generelt om Cookies

Når du klikker dig ind på Slipangsten.dk, indsamler Slipangsten.dk oplysninger om dig. Hvilke oplysninger der indsamles, kan du læse om nedenfor. Her står hvilke informationer der indsamles, hvordan oplysningerne behandles, hvad oplysningerne bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

Slipangsten.dk indsamler oplysninger om dig på to måder:

  • Ved brug af cookies
  • Ved, at du selv afgiver oplysninger

 

2. Cookies

2.1. Hvad er cookies for noget?

Når du besøger Slipangsten.dk for første gang, modtager du automatisk en eller flere cookies. En cookie er en lille tekstfil. Cookien lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera el. lign.), og registrerer dig som en “unik” bruger. Websitet bruger en cookie til at huske information om dine præferencer, hvilket gør det lettere for dig at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra.

 

2.2 Hvad bruger Slipangsten.dk cookies til?

Cookies fortæller Slipangsten.dk, at du besøger sitet.

Slipangsten.dk bruger cookies til at fastlægge, hvem der besøger Slipangsten. dk og til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her indsamler Slipangsten.dk informationer om hvor lang tid du besøger hjemmesiden, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, IP-numre m.m.

 

2.3. Hvor længe opbevarer Slipangsten.dk cookies?

De cookies der er sendt til dig bliver opbevaret på dit udstyr i et varieret antal måneder fra sidste gang, du besøgte Slipangsten.dk. Hver gang du genbesøger hjemmesiden forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb. Du kan læse nedenstående om, hvordan du sletter disse cookies.

 

2.4 Sådan undgår du cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Klik her for at få en vejledning i, hvordan du indstiller det i din browser eller smartphone.

Vi gør opmærksom på at vejledningen er opstillet for langt de fleste browsere samt smartphones, men der kan være enkelte der ikke er nævnt.

Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke ”F1” på din pc. Søg efter “cookies”.

 

2.5 Cookies fra Google (trafikmålinger)

Slipangsten.dk benytter cookies fra Google. Målingerne udføres under nøje iagttagelse af den persondataretlige regulering.

Formålet med at benytte disse cookies er at danne statistisk information og opnå bedre viden om hele internetbruger-gruppen.

Du kan fravælge at indgå i Google målingen her 

 

3. Personoplysninger

3.1 Hvad er personoplysninger for noget?

Når du køber tjenester på hjemmesiden eller på anden måde henvender dig via indtastningsformularer på Slipangsten.dk beder Slipangsten.dk om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger. Oplsysningerne kan fx være navn, adresse, postnummer og e-mail men kan også være oplysninger om interesser, kendskab til fotografi med mere.

 

3.2 Hvor længe opbevarer Slipangsten.dk personoplysninger?

Når du køber tjenester på Slipangsten.dk har vi brug for dine personoplysninger som dokumentation, indtil tjenesten er betalt og leveret, en eventuel fortrydelsesfrist er udløbet, og fristen for betalinger er udløbet. Derefter kan oplysningerne arkiveres. Tre år efter arkivering slettes alle persondata hos Slipangsten.dk.

 

3.3 Hvad bruger Slipangsten.dk personoplysninger til?

De personoplysninger vi indsamler om dig, når du f.eks. henvender dig via indtastningsformularer bruge vi først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart medmindre du giver særskilt accept hertil, eller persondataloven undtagelsesvis tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger.

Hvis du har givet samtykke til at modtage direkte markedsføring med nyheder og tilbud m.v. kan vi også bruge de indsamlede oplysninger til at målrette den markedsføring, du modtager via elektroniske medier.

 

3.4. Hvordan beskytter Slipangsten.dk personoplysninger?

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Slipangsten.dk gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder med andre ord at der er en risiko for at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

 

3.5. Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer, giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmesider.

 

4. Kontakt Slipangsten.dk

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger Slipangsten.dk har registreret om dig, skal du rette henvendelse på [email protected]. Er der registreret forkerte data eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

 

Med venlig hilsen

Slipangsten.dk

 

 

opdateret 31. januar 2019