fbpx

Yoga – godt mod Angst

– og andre stressrelaterede dårligdomme som stress, depression, højt blodtryk og hjerte-sygdomme

Forskere fra New york, Boston og Colombia mener at have bevis for at yoga er efftektivt i behandlingen af stress-relaterede dårligdomme. De stress-relaterede lidelser forårsager en ubalance et sted i vores nervesystem, og det er den ubalance som yogaen kan gå ind og rette op på.

Forskningen skaber en teori, som er baseret på neurofysiologi og neuroanatomi, og de ser ud til at mene det alvorligt idet de nu tager skridtet videre ved at teste yoga og lignende udfoldelser i forsøg med mennesker som lider af en lang række af de stress-relaterede sygdomme.

 
 
Kilde: Fri.dk

Author: Lise Kryger

Tak fordi du læser med! Jeg hedder Lise, og jeg har tilegnet mig stor erfaring indenfor området angst og angstreducering. Det har jeg, fordi jeg selv fik svær socialangst som 15 årig og gik med det ubehandlet indtil jeg var i starten af 30'erne. I dag har jeg sluppet ca. 80% af min angst med værktøjerne viden, stressreducering, mindfulness, kognitive metoder, eksponering og ACT. Få hjælp til også at slippe din angst i dag, med alle værktøjerne i online kurset: Bliv den sejeste angstfighter, knæk koden på din angst – og giv slip! Jeg har tidligere arbejdet som eksponeringslærer ved Jysk Psykologcenter. Jeg har en uddannelse som grafiker. Jeg håber, og brænder for at min viden og erfaring med angst, hjælper dig til også at slippe din angst. Nyd godt af dette med viden, gode råd om at slippe angsten samt nyheder og tilbud gennem mine nyhedsbreve. De bedste hilsener, Lise Kryger, indehaver af Slipangsten.dk

Privacy Preference Center