Ny kvinde bag Slipangsten.dk!

Kære læser og følger på Slipangsten.dk,

I dag har jeg en vigtig nyhed at dele med dig!

En af de helt store og helt vigtige…

Kort og godt:

Jeg har solgt Slipangsten.dk og hele universet omkring det.

Yes.

Det er lige sket. Jeg har ikke vidst det længe. Og så alligevel… et eller andet sted vidste jeg, det snart ville ske. Jeg har været klar til at slippe Slipangsten.dk et stykke tid.

Men bare rolig, du er stadig i de bedste hænder, for jeg har ikke solgt siden til hvem som helst. Det ku’ jeg aldrig finde på.

Hvem der overtager sitet, får du mere at vide om lidt længere nede i mailen. Lige nu skal du bare vide, at du fremover vil kunne få endnu mere hjælp og støtte, end jeg har kunne tilbyde.

Men først lidt om, hvorfor jeg har besluttet mig at give Slipangsten.dk videre.

Derfor sælger jeg Slipangsten.dk

Det er nu 13 (snart 14) år siden, jeg satte Slipangsten.dk online. Der er sket så meget siden, verden er forandret – og jeg har forandret mig.

Dengang jeg startede Slipangsten.dk var der stort set INGENTING om angst på nettet. Jeg var blandt de første danskere, der skrev om angst online og de dengang relativt få ord, jeg skrev om angst, fyldte meget på nettet og de sociale medier.

I dag er tabuet om angst stille og roligt ved at forsvinde og erstattes af viden og der er i dag mange der udbyder hjælp til angst. Angst er ikke længere et fremmedord i vores land.

Da jeg startede Slipangsten.dk, kæmpede jeg selv ekstremt meget med angst. Den udvikling jeg gennemgik og delte offentligt, var en fantastisk rejse, jeg ikke kunne have været foruden. At skabe et online univers, hvor det var ok at snakke om angst og deles om erfaringerne, helede mit sind på så mange planer.

I dag er jeg flere kilo angst lettere, 14 års erfaringer rigere og 14 år mere klar til at gå ud i verden i en helt ny kontekst, hvor det at slippe angsten ikke længere er mit hovedfokus. Jeg er så klar til i stedet at bringe mit fokus hen på alt det andet jeg også er – og brænder for at lave. Jeg ønsker at hellige mig min fotografering og grafiske evner i et helt andet setup.

Inde bag min angst har min kreativitet ligget og luret på at få lov til at udfolde sig. Og nu kan jeg ikke længere holde den energi det medfører tilbage. Særligt i år begyndte trangen til at gå nye veje at presse sig på. Bogen, jeg skrev og udgav, synliggjorde for mig min indre rejse med Slipangsten.dk og at bogen ville blive min endelige sløjfe på mange års fokus på angst.

Nu ligger der nye eventyr og kreative udfoldelser foran mig og det føles helt fantastisk rigtigt og som en naturlig udvikling og ny æra i mit liv.

Hvem fører Slipangsten.dk videre?

Hvad der også føles glædeligt og som en naturlig udvikling er at Slipangsten.dk forbliver en hjælp og støtte til alle der ønsker at slippe angsten med ny og frisk energi af et menneske, jeg nærer stor tillid og respekt for.

Det er derfor min store glæde at kunne præsentere dig for Charlotta Holm, som jeg har fået kontakt med gennem min angstbehandlerliste.

Charlotta er en skøn og fantastisk kvinde, som er uddannet psykoterapeut og medlem af Dansk Psykoterapeut Forening (MPF).

Charlotta har indtil nu drevet virksomheden Kognitivt Institut (link til sitet: https://www.kognitivtinstitut.dk/), hvor hun tilbyder terapi og coaching både online og i hendes praksis i Hørsholm, til unge og voksne som lider af forskellige former for angst, f.eks. generaliseret angst, social angst, eksamensangst eller præstationsangst.

Det er mig en stor glæde at videresende Slipangsten.dk til Charlotta og med hende sikre at ånden i Slipangsten.dk universet fortsætter, så du fremover stadig har Slipangsten.dk som et trygt sted, hvor du henter inspiration, støtte, hjælp og motivering til at slippe angsten.

 

Charlotta Holm
Charlotta Holm

 

Jeg vil i den kommende tid stå bag Charlotta og hjælpe hende i gang med sitet og alle de forskellige medier, hvor Slipangsten.dk er repræsenteret. Slipangsten.dk universet er bredt og der bliver meget for hende at sætte sig ind i.

Charlotta vil i løbet af de næste uger skrive ud til dig og fortælle mere om hvem hun er og hvordan hun vil føre Slipangsten.dk videre, så du kan føle dig tryg og rolig ved at vide, hvem der fra nu af sidder og skriver til dig og er der for dig.

Kontakt Charlotta her

Charlottas telefon nummer: 24 64 97 08
Charlottas mail: [email protected]

Fra mig til dig

Fra hjertet: TAK.

Fra hjertet tak, fordi jeg har fået lov til at dele mine tanker og erfaringer med dig.

Fra hjertet tak til dig, der har sendt mig små, varme hilsener og som har været med til at holde mig motiveret og fik mig til at føle, at jeg gjorde en forskel.

Fra hjertet tak til dig, der også følger mig på min blog ude på Slipangsten.dk og følger, liker, deler og kommenterer mine opslag på Facebook, Instagram, Twitter og Linkedin.

Fra hjertet tak til dig, der har købt mine e-bøger, online kurser og min bog.

Fra hjertet tak for din tillid og tid.

Det har været en spændende rejse, nu er det tid til at jeg skal videre og at Slipangsten.dk får ny energi og engagement.

Jeg slipper nu roret og med ro i sindet giver jeg nu Slipangsten.dk videre til Charlotta for at begive mig ud i mine kreative og kunstneriske sysler.

Skulle du få lyst til at følge mig i min nye kreative rejse, kan du finde mig her:

Følg mig på min nye hjemmeside: Lisekryger.dk
Connect med mig på Instagram: Instagram.com/lisekryger

Stort tak herfra. Pøj pøj med alt.

Glædelig jul og et fantastisk nytår til dig.

Velkommen Charlotta, Charlotta er her for dig.

De bedste hilsener,
Lise