Læs min historie i Magasinet Sundhed+

For nogle måneder siden ringede en journalist for at høre om de måtte interviewe mig om dengang jeg var gravdid og havde angst. Det måtte de gerne. Vi havde nogle timers snak over telefonen og der kom en 4 siders artikel ud af det.

Det er i denne måned – april måned, 2017, at du kan læse min historie i Magasinet Sundhed+.

God læsning.

De bedste hilsener,
Lise

Indlægget her er blevet læst 971 gange!

Author: Lise Kryger

Tak fordi du læser med! Jeg hedder Lise, og jeg har tilegnet mig stor erfaring indenfor området angst og angstreducering. Det har jeg, fordi jeg selv fik svær socialangst som 15 årig og gik med det ubehandlet indtil jeg var i starten af 30'erne. I dag har jeg sluppet ca. 80% af min angst med værktøjerne viden, stressreducering, mindfulness, kognitive metoder, eksponering og ACT. Få hjælp til også at slippe din angst i dag, med alle værktøjerne i online kurset: Bliv den sejeste angstfighter, knæk koden på din angst – og giv slip! Jeg har tidligere arbejdet som eksponeringslærer ved Jysk Psykologcenter. Jeg har en uddannelse som grafiker. Jeg håber, og brænder for at min viden og erfaring med angst, hjælper dig til også at slippe din angst. Nyd godt af dette med viden, gode råd om at slippe angsten samt nyheder og tilbud gennem mine nyhedsbreve. De bedste hilsener, Lise Kryger, indehaver af Slipangsten.dk