Lise Kryger

Jeg blev interviewet til en artikel

Kristeligt Dagblad interviewede mig i sidste uge om min angst – interviewet er blevet sammenflettet med deres artikel – som du kan læse her Af Tobias Stern Johansen

Tags:

Trackback fra din side.

Lise Kryger

Tak fordi du læser med! Jeg hedder Lise, og jeg har tilegnet mig stor erfaring indenfor området angst og angstreducering. Det har jeg, fordi jeg selv fik svær socialangst som 15 årig og gik med det ubehandlet indtil jeg var i starten af 30'erne. I dag har jeg sluppet ca. 80% af min angst med værktøjerne viden, stressreducering, mindfulness, kognitive metoder, eksponering og ACT. Få hjælp til også at slippe din angst i dag, med alle værktøjerne i online kruset: Bliv den sejeste angstfighter, knæk koden på din angst – og giv slip! Jeg har tidligere arbejdet som eksponeringslærer ved Jysk Psykologcenter. Jeg har en uddannelse som grafiker. Jeg håber, og brænder for at min viden og erfaring med angst, hjælper dig til også at slippe din angst. Nyd godt af dette med viden, gode råd om at slippe angsten samt nyheder og tilbud gennem mine nyhedsbreve. De bedste hilsener, Lise Kryger, indehaver af Slipangsten.dk

Kommentarer (3)

 • Avatar

  Sabrina

  |

  Hej. Lise
  Jeg er glad for at du svarede tilbage. Vi har heldigvis fundet en anden, men det er rigtig svært.
  Men tusinde tak.
  Vh. Sara, Azha & Sabrina

  Reply

 • Avatar

  sabrina

  |

  Hej. Vi er 3 piger fra pilegårdsskolen, som har et projekt om angst. Vi har fået afvide af vores lærer at vi skal skaffe et interview om angst.
  Kunne du have lyst til at medvirke i et interview med os?
  Håber du vil;-)

  Vh. Sara, Azha & Sabrina

  Reply

  • Avatar

   Lise

   |

   Kære Sara, Azha og Sabrina,

   Mange tak for jeres henvendelse. Det lyder som et spændende projekt i skal i gang med. Jeg vil rigtig gerne hjælpe jer med et interview, men jeg har desværre ikke tiden til det i denne periode.
   Jeg håber i finder en der har tid til jer, da jeg synes det er super vigtigt at sprede viden om netop dette emne. Selv har jeg i de sidste uger hjulpet flere elever med deres projektopgaver, problemet er bare at det trækker på min tid.
   Rigtig meget held og lykke med opgaven.
   Dbh. Lise

   Reply

Lav en kommentar