fbpx

Her fortæller jeg åbent om min angst!

Lyt til interviewet her:

Interviewet blev optaget i fredags, af Helene Rosendahl Hillersdal. Da det er uden billede, kan du blot sætte lyd på din computer, eller mobil og lytte til det når som helst!

I løbet af den times tid interviewet varer, fortæller jeg åbent og ærligt om min angst. Jeg fortæller også, hvordan det føles, og hvad det gør ved et menneske, at leve med angst i gennem længere tid.

Da jeg føler, jeg selv har opnået at smide den største del af angsten, og har genskabt mit liv, kommer jeg også med gode råd til, hvordan du kan håndtere angsten – helt konkret, når du står midt i den.

I interviewet svarer jeg bla. på spørgsmål som

 • Hvad er min egen historie med angst?
 • Hvorfor vælger jeg at gå offentlig ud med min angst?
 • Hvad er angst egentlig – hvad er definitionen?
 • Hvad er forskellen på at føle angst og så føle sig bange eller utryg?
 • Er fobier og angst det samme?
 • Hvor mange lever med angst i Danmark?
 • Hvad er prognosen når man får angst?
 • Hvad er forklaringen på de fysiske symptomer?
 • Hvorfor bliver man svimmel?
 • Hvor længe skal et menneske arbejde med sig selv for at få styr på angsten?
 • Hvordan påvirker angst et menneskes selvværd?
 • Hvem er jeg åben overfor med min angst?
 • Hvad kan man gøre helt konkret når angsten pludselig kommer når man er ude og handle eller til forældremøde?
 • Hvordan håndterer man bedst skyldfølelsen overfor sine nærmeste når man får angst?
 • Hvordan jeg oplever modet til at melde ud at jeg har angst
 • Hvordan kan man vide at et andet mennske får et angstanfald – og hvad kan man gøre?
 • Mine 3 bedste råd til dig der har angst

God lytning!

Her kan du få fat på Helene Rosendahl Hillersdal:

www.rosendahlcoaching.dk
facebook.com/kurenmodhensynsbetaendelse

Indlægget her er blevet læst 3937 gange!

Author: Lise Kryger

Tak fordi du læser med! Jeg hedder Lise, og jeg har tilegnet mig stor erfaring indenfor området angst og angstreducering. Det har jeg, fordi jeg selv fik svær socialangst som 15 årig og gik med angsten, ubehandlet, indtil jeg var i starten af 30'erne. I dag har jeg sluppet ca. 80% af min angst med værktøjerne viden, stressreducering, mindfulness, kognitive metoder, eksponering og ACT. Jeg har skrevet bogen: Slip Angsten: Bliv den sejeste Angstfighter!, hvor jeg deler ud af min viden og erfaring med at slippe angsten. Jeg har tidligere arbejdet som eksponeringslærer ved Jysk Psykologcenter. Jeg har en uddannelse som grafiker. Jeg håber, og brænder for at min viden og erfaring med angst, hjælper dig til også at slippe din angst. Nyd godt af dette med viden, gode råd om at slippe angsten samt nyheder og tilbud gennem mine nyhedsbreve. De bedste hilsener, Lise Kryger, indehaver af Slipangsten.dk

Privacy Preference Center