Lise Kryger og Helene Rosendahl

Her fortæller jeg åbent om min angst!

Lyt til interviewet her:

Interviewet blev optaget i fredags, af Helene Rosendahl Hillersdal. Da det er uden billede, kan du blot sætte lyd på din computer, eller mobil og lytte til det når som helst!

I løbet af den times tid interviewet varer, fortæller jeg åbent og ærligt om min angst. Jeg fortæller også, hvordan det føles, og hvad det gør ved et menneske, at leve med angst i gennem længere tid.

Da jeg føler, jeg selv har opnået at smide den største del af angsten, og har genskabt mit liv, kommer jeg også med gode råd til, hvordan du kan håndtere angsten – helt konkret, når du står midt i den.

I interviewet svarer jeg bla. på spørgsmål som

 • Hvad er min egen historie med angst?
 • Hvorfor vælger jeg at gå offentlig ud med min angst?
 • Hvad er angst egentlig – hvad er definitionen?
 • Hvad er forskellen på at føle angst og så føle sig bange eller utryg?
 • Er fobier og angst det samme?
 • Hvor mange lever med angst i Danmark?
 • Hvad er prognosen når man får angst?
 • Hvad er forklaringen på de fysiske symptomer?
 • Hvorfor bliver man svimmel?
 • Hvor længe skal et menneske arbejde med sig selv for at få styr på angsten?
 • Hvordan påvirker angst et menneskes selvværd?
 • Hvem er jeg åben overfor med min angst?
 • Hvad kan man gøre helt konkret når angsten pludselig kommer når man er ude og handle eller til forældremøde?
 • Hvordan håndterer man bedst skyldfølelsen overfor sine nærmeste når man får angst?
 • Hvordan jeg oplever modet til at melde ud at jeg har angst
 • Hvordan kan man vide at et andet mennske får et angstanfald – og hvad kan man gøre?
 • Mine 3 bedste råd til dig der har angst

God lytning!

Her kan du få fat på Helene Rosendahl Hillersdal:

www.rosendahlcoaching.dk
facebook.com/kurenmodhensynsbetaendelse
www.facebook.com/helene.hillersdal?fref=ts

 

 

Indlægget her er blevet læst 3490 gange!

Tags:,

Trackback fra din side.

Lise Kryger

Tak fordi du læser med! Jeg hedder Lise, og jeg har tilegnet mig stor erfaring indenfor området angst og angstreducering. Det har jeg, fordi jeg selv fik svær socialangst som 15 årig og gik med det ubehandlet indtil jeg var i starten af 30'erne. I dag har jeg sluppet ca. 80% af min angst med værktøjerne viden, stressreducering, mindfulness, kognitive metoder, eksponering og ACT. Få hjælp til også at slippe din angst i dag, med alle værktøjerne i online kurset: Bliv den sejeste angstfighter, knæk koden på din angst – og giv slip! Jeg har tidligere arbejdet som eksponeringslærer ved Jysk Psykologcenter. Jeg har en uddannelse som grafiker. Jeg håber, og brænder for at min viden og erfaring med angst, hjælper dig til også at slippe din angst. Nyd godt af dette med viden, gode råd om at slippe angsten samt nyheder og tilbud gennem mine nyhedsbreve. De bedste hilsener, Lise Kryger, indehaver af Slipangsten.dk

Kommentarer (4)

 • Avatar

  Trine Danielsen

  |

  Hej Lise

  Netop hjemkommet fra 3. tid hos psykolog med meldingen om sygemeldingen 3 mdr. og ro på grund af en akut belastningsreaktion med stress, depression og angst.

  Så hører jeg dette interview liggende godt på sofaen, og der blev bare sat ord på alt det, der vælter rundt inde i mig af angst, usikkerhed, frygt, bekymring – om mig, mit parforhold, mit job, bolig. Du klarede det hele på en time – tak for det 🙂

  Jeg har været forsigtig med ikke at læse og opsøge for meget, for så blev det nok værre, men det skal jeg ikke være så bange for, for som du fortæller, skal det ikke styre men være med. Og jeg er sgu bange og vil gerne støttes. Så jeg melder mig ind hos dig om lidt og deler dit interview.

  Kh Trine

  Reply

  • Avatar

   slipangsten

   |

   Kære Trine –
   Tak for din hilsen, det glæder mig virkelig meget at du kan bruge det jeg fortæller om.
   Det handler om at finde viden og indsigt til at håndtere den irrationelle angst, men naturligvis på et plan så du selv kan følge med.
   Pøj, pøj med det hele 🙂
   Kh. Lise

   Reply

 • Avatar

  Helene Hillersdal

  |

  Kære Lise.

  Tusind tusind tak fordi du så åbent og ærligt ville fortælle din historie, og fordi du ville dele ud af din viden.
  Jeg er stadig meget berørt af din fortælling, og håber at så mange som muligt vil lytte til dette interview <3

  Kærlig hilsen
  Helene Hillersdal

  Reply

  • Avatar

   slipangsten

   |

   Kære Helene,
   Selv tusind tak for snakken. Det var så dejligt at du havde lyst til at lytte – tak <3 <3 <3
   Kærligst, Lise

   Reply

Lav en kommentar