Er du under uddannelse, angst og på S.U.?

Så kan du evt. søge om handicaptillæg

For at modtage handicaptillæg er betingelsen at den angst du oplever medfører en funktionsnedsættelse som giver dig betydelige begrænsninger i din evne til at at have et studenterjob ved siden af uddannelsen.

Derudover skal du:
  1. Modtage S.U. eller slutlån
  2. Gå på en videregående uddannelse
  3. Dokunmentere at din funktionsnedsættelse er varig

Hvis du søger, vil der blive foretaget et individuelt skøn i forhold til om funktionnedsættelsen kan give dig ret til tillægget. Funktionnedsættelsen kan fx. være “svære psykiske og psykosociale vanskeligheder (f.eks. som følge af angst).

Bliver du taget i betragtning og modtager handicaptillægget, betyder det at du må tjene mindre – dvs. dit fribeløb bliver sat ned.


Her kan du læse mere om handicaptillægget.

Kilde: Undervisnings Ministeriet Uddannelses Styrelsen
 
 

Indlægget her er blevet læst 5155 gange!

Author: Lise Kryger

Tak fordi du læser med! Jeg hedder Lise, og jeg har tilegnet mig stor erfaring indenfor området angst og angstreducering. Det har jeg, fordi jeg selv fik svær socialangst som 15 årig og gik med det ubehandlet indtil jeg var i starten af 30'erne. I dag har jeg sluppet ca. 80% af min angst med værktøjerne viden, stressreducering, mindfulness, kognitive metoder, eksponering og ACT. Få hjælp til også at slippe din angst i dag, med alle værktøjerne i online kurset: Bliv den sejeste angstfighter, knæk koden på din angst – og giv slip! Jeg har tidligere arbejdet som eksponeringslærer ved Jysk Psykologcenter. Jeg har en uddannelse som grafiker. Jeg håber, og brænder for at min viden og erfaring med angst, hjælper dig til også at slippe din angst. Nyd godt af dette med viden, gode råd om at slippe angsten samt nyheder og tilbud gennem mine nyhedsbreve. De bedste hilsener, Lise Kryger, indehaver af Slipangsten.dk