Angstfri

Forfatter: Mogens Mikkelsen
Forlag: Books on Demand GmbH, København, Danmark
Publiceret i 2012, 2. udgave

stjerne stjerne stjerne stjerne

Her er en anderledes bog om hvordan du bliver angstfri!

Bogen er skrevet af Mogens Mikkelsen, uddannet civilinginør, lederuddannet, NLP-master, certificeret hypnoterapeut og enneagramuddannet. Den lidt anderledes indgangsvinkel til at skrive en bog om at slippe angsten ligger naturligt i led med, at Mogens Mikkelsen selv har været igennem personlige kriser som motiverede ham til at sætte sig ind i angsten og hvad der skal til for at slippe den igen.

Han har i bogen givet udtryk for en egen indgangsvinkel på emnet angst og de teknikker som der kan bruges til at reducere angsten. Den kognitive terapi lurer igennem og på mange måder minder hans tilgang meget herom. Men han har egne termer og en meget enkel og jordbunden beskrivelse af de mekanismer og processer man som angst kommer igennem.

Fx bruger han sætningen om angst: ”At være bange – uden grund”. Hans beskriver angsten som værende bestående af 2 ting: ”Minustilstanden” og den tankerække som ligger forud for denne.

Bogen er nem at læse og der er mange gode tanker og perspektiver – som han selv benævner som ”Den bevidste metode”.

”Angstfri!” består af 3 dele, hvoraf den sidste del handler om at løse opgaven om at komme ud af angst. Denne del er fyldt med gode råd, teknikker og metoder som henvender sig bredt til de forskellige angst-typer som fx socialangst, sygdomsangst etc.

Author: Lise Kryger

Tak fordi du læser med! Jeg hedder Lise, og jeg har tilegnet mig stor erfaring indenfor området angst og angstreducering. Det har jeg, fordi jeg selv fik svær socialangst som 15 årig og gik med angsten, ubehandlet, indtil jeg var i starten af 30'erne. I dag har jeg sluppet ca. 80% af min angst med værktøjerne viden, stressreducering, mindfulness, kognitive metoder, eksponering og ACT. Jeg har skrevet bogen: Slip Angsten: Bliv den sejeste Angstfighter!, hvor jeg deler ud af min viden og erfaring med at slippe angsten. Jeg har tidligere arbejdet som eksponeringslærer ved Jysk Psykologcenter. Jeg har en uddannelse som grafiker. Jeg håber, og brænder for at min viden og erfaring med angst, hjælper dig til også at slippe din angst. Nyd godt af dette med viden, gode råd om at slippe angsten samt nyheder og tilbud gennem mine nyhedsbreve. De bedste hilsener, Lise Kryger, indehaver af Slipangsten.dk