fbpx

Det er muligt at slippe angsten.

Gæsteblogindlæg

Beretningen om hvordan angsten først viste sig og hvilken behandling der gjorde det muligt at slippe den.

Jeg vil meget gerne dele denne beretning, med alle jer der også lider under eller har pårørende som lider under angst. Angst er noget af det mest forfærdelige man kan blive ramt af. Det påvirker hele ens eget liv men også livet for ens nærmeste familie og venner.

Hvordan startede det?

Min kone og jeg oplevede første gang angst et par måneder efter vi var blevet gift. Vi stod for at skulle til at flytte og jeg havde fået nyt arbejde i den by vi skulle flytte til. Jeg skulle starte på arbejde 14 dage før vi flyttede. Dette betød at i de 14 dage skulle jeg køre ca. 140 km hver vej med offentlig transport. Jeg startede hjemmefra kl. 5:30 og var hjemme igen kl. 20:00.
Dette var naturligvis hårdt for mig men det var intet i forhold til hvordan det påvirkede min kone. Før vi var blevet gift, havde hun haft det en smule svært ved at sige farvel til mig, når jeg skulle hjem til mig selv om aftenen. Dette var dog ikke noget vi tænkte specielt over, da vi blot tænkte at det var på grund af forelskelse. Men da jeg skulle af sted på arbejde den første morgen kom disse følelser tilbage. Denne gang var de dog meget kraftigere.

Ca. 15 min efter jeg var taget af sted ringede hun mig op og havde fået så kraftigt et angstanfald at hun besvimede imens vi talte sammen. Jeg fik nogle bekendte til at køre hen til hende og tage hende med hjem, så hun havde nogen at være sammen med. Dette blev så den faste procedure for de næste 14 dage. Da vi flyttede blev det en smule bedre fordi jeg kun havde 15 min til arbejde.

Det fungerede i et stykke tid men da jeg senere var nødt til, nogle dage om ugen, at tage tidligt af sted igen kom følelserne tilbage og denne gang begyndte der også at være regelmæssige panikanfald, hvor hun lå og rystede ukontrollerbart i flere timer blot ved tanken om at jeg skulle af sted.
Ud over dette begyndte hun at blive mere indelukket og kunne ikke klare at være sammen med andre end mig. Hun kunne ikke gå udenfor uden mig og hun kunne heller ikke være hjemme uden mig. Det endte med at jeg var nødt til at sige mit arbejde op for at tage mig af hende.

Efter ca. et år var det hele kun blevet værre. Vi havde prøvet forskellig hjælp fra kommunen og lægehuset. Ingen af dem ville henvise til psykiater og vi havde ikke råd til psykolog. Det så ikke ud til at der var noget at gøre. Vi undersøgte alternativ behandling men de steder vi fandt kostede mellem 800 kr. og 5000 kr. pr. behandling.

Hvad hjalp på det?

Det er på nuværende tidspunkt at jeg tilfældigt falder over en behandlingsform kaldet Faster EFT. Jeg opdager straks at her var der noget som ville kunne hjælpe min kone så jeg bruger en hel nat på at sidde og undersøge hvordan det fungerer og hvad det kan gøre. Da min kone vågner om morgenen afprøver vi det og mærker næsten en øjeblikkelig virkning.

Robert Smith, skaberen af Faster EFT har lagt over 600 gratis videoer op på youtube hvor man kan lære at benytte det i sit liv. Jeg bruger ca. 4-5 måneder på at se dem alle og bruge det jeg lærer på min kone.

Forandringen er næsten ikke til at fatte. Min kone begynder at blive selvsikker, købe ind selv, være social og mange andre ting som før virkede helt umuligt. Det er i dag over 6 måneder siden hun sidst har haft et panik anfald og jeg har været i stand til at arbejde igen i flere måneder.

Hvordan virker Faster EFT?

Faster EFT er uden sammenligning med noget andet som vi har været i stand til at finde. Det er en så logisk og simpel måde at bearbejde problemer på at det er ufatteligt at der ikke er flere der kender til den.

Teorien bag ved Faster EFT er at hjerne, psyke og krop hænger tæt sammen. Ved at påvirke det ene kan man påvirke det andet. Dette sker helt naturligt under f.eks. et panik anfald. Hjernen tænker på en ubehagelig situation, man begynder at få en masse ubehagelige følelser og kroppen reagerer kraftigt på det.

Det man gør under en Faster EFT behandling er at fokusere på de negative følelser og stimulere nogle af kroppens nervebaner ved let at trykke på dem. Dette går så ind og ”nul-stiller” den negative følelse hvad enten den er psykisk eller fysisk. Sagt på en meget simpel måde går man egentlig bare ind og sætter kroppen og psyken tilbage til den måde den var på før problemet opstod.
Ved at fokusere på problemets årsag i stedet for blot symptomerne kan man med stor effektivitet fjerne hele problemet.

De nervebaner der bliver benyttet er de samme som akupunktører benytter sig af.

Hvad så nu?

I dag er både min kone og jeg i stand til at arbejde. Dette er noget som hun aldrig før har været i stand til.
Jeg har været så taknemmelig over den fantastiske transformation der er sket for min kone at jeg har besluttet at ville hjælpe så mange andre som muligt. Jeg er derfor ved at uddanne mig som Faster EFT behandler og er færdiguddannet om nogle få måneder. Jeg har allerede haft glæden af at hjælpe andre med angst samt problemer som spiseforstyrrelser, fobier og dårligt selvværd.
Jeg vil meget gerne hjælpe alle som er interesseret i at begynde at bruge Faster EFT i deres liv. Enten i form af hjælp og vejledninger eller i form af direkte behandlinger.

Indlægget her er blevet læst 7021 gange!

Privacy Preference Center