fbpx

Referencer

Hvad siger de andre?

Der er rigtig mange mennesker som dagligt benytter sig af Slipangsten.dk. Det er nogen gange svært at nå at samle alle tilkendegivelser og referencer ind for der kommer mange og i og med at det er et dynamisk site sker det løbende.

Se evt også under Pr og media

Du har også mulighed for at give en vurdering på Trustpilot.dk:
Truspilot.dk

Trustpilot

Gør en forskel

Slip angsten ved Lise Kryger gør en kæmpe forskel. Både for at åbne op for tabuet angst, men også for at få sat nogle ord på, som mennesker der kæmper med angst kan bruge til at arbejde på at komme fri.
Websitet kommer hele vejen rundt – med forum, blogs og videoer, der hjælper. Jeg følger Slip Angsten på Facebook og oplever en formidling på et meget højt fagligt niveau og med en personlig indleven og åbenhed, som er et eksempel til efterfølgelse!
Mette Glargard, Psykoterapeut


Slipangsten.dk giver tro og håb

Jeg er meget glad for at Slipangsten.dk eksisterer. Jeg følte mig alene med mit angst og tænkte, at der da måtte være et sted på nettet, hvor jeg kunne møde andre i samme båd. Så stødte jeg på Slipangsten.dk. Jeg oprettede mig som bruger og har senere fået medlemskab i Slipangstens gruppe på Facebook. Denne gruppe bruger jeg dagligt. Her deler jeg glæder og sorger, samt støtter andre med angst.
Det har åbnet mine øjne for at der findes en udvej ud af angst, ensomhed og følelsen af at være forkert.
Tusind tak! H. F. B.


En side med dybde og stor faglighed omkring emnet angst

Denne side gør angsten mindre tabu belagt og det er en befrielse at læse alle de gode indlæg – med bredde i emner med alt fra hvordan man forklarer man har angst til angst ifht. arbejde m.m.
Føler mig forstået og imødekommet igennem indlæggenes indhold. Den opmuntrende tone i teksterne og de mange gode redskaber og muligheder der gives den angste er en gave!
S. Engel

Nyhedsbreve

“Du er en af de sejeste “angst-fightere” jeg “kender”, og hver gang jeg modtager dine mails, giver det håb om, at også jeg kan få et liv igen, hvor angsten ikke styrer. TAK :-)” L.D.

“Hvor er det bare så visuelt det du skriver og hvor skal vi være nærværende i vores handlinger. Kender det så godt. Tak for et godt indlæg. M. J.”

“Din indsigt i angstens veje kommer virkelig til udtryk i dine nyhedsbreve, jeg får virkelig meget ud af dem! Jeg har anbefalet flere veninder at følge din side og jeg ved de også får stort udbytte af din visdom.
Pt bruger jeg din bog med angstskemaer, og de giver mig den indre fred som jeg altid længes efter.
TAK FOR DET DU GØR. DU GØR EN KÆMPE FORSKEL”
L. J.

“Tak for at dele din viden om angst..:) Mine klienter har rigtig meget glæde af det. De tror ofte at de er alene med deres angst, og netop derfor er det guld værd det du skriver. Jeg er yderst anerkendende overfor det du laver her på Slipangsten.dk!”
Maria Joensen, autoriseret psykolog, www.mariajoensen.dk

“I forvejen er jeg meget glad for, og har stort udbytte af, såvel www.slipangsten.dk som e-mail nyhedsbrevet; sidstnævnte er jeg altid er spændt på at læse, når jeg ser, at det ligger i min indbakke… det er guldkorn og indgyder håb om, at der trods alt må være et lys for enden af tunnellen på trods af de erhvervede angst- og fobi-problematikker, man til stadighed desværre må slås med.”
Uffe

“Hej Lise
Jeg vil gerne stemme i med ovenstående, som Simone har skrevet. Din indsigt i angstens veje kommer virkelig til udtryk i dine nyhedsbreve, jeg får virkelig meget ud af dem!
Jeg har anbefalet flere veninder at følge din side og jeg ved de også får stort udbytte af din visdom.
Pt bruger jeg din bog med angstskemaer, og de giver mig den indre fred som jeg altid længes efter.
TAK FOR DET DU GØR. DU GØR EN KÆMPE FORSKEL” L.J.

 Læsere/brugere på Slipangsten.dk

“Var lidt i tvivl om jeg skulle skrive tilbage til dig men du fortjener en tilbagemelding på hvad dit materiale gør ved mig. Det er rigtigt godt og jeg kan bruge det.
Er glad for at jeg så din hjemmeside og lod den virke lige så roligt, og i et tempo jeg kan følge med i. Læser alt hvad du har skrevet og følge dine gode råd.
Har ikke kunne finde noget hjælp de sidste 7 år. det her virker, dejligt.” T.

“Tak for dine gode sider og indlæg, det er et ufatteligt menneske iniativ.” F. L.

“Føler bare en lyst til at give udtryk for min respekt. Din indsigt og evne til at beskrive er bemærkelsesværdig. P.S.”

“Jeg faldt over din hjemmeside for en måneds tid siden og tænkte: Hvor kendte jeg jeg dog ikke den den, og de værktøjer du bruger, noget før? Nu ligger den under foretrukne i min internetbrowser, så den kan findes hurtigt om nødvendigt :)” A. N.

“…du hjælper mange med den svære angst. Tusind tak for det.” DL.

“… jeg vil sige tusind tak for et rigtig godt site, og det gode arbejde, du er med til at gøre for alle os angstramte!”

“…Fantastisk side. Udover en masse god og nyttig information er her jo også et fremragende system med både gæstebog, chat og forum. Vi er over 350.000 angstramte i Danmark – ville ønske der var flere der ville benytte sig af sider som disse. Det ville hjælpe både dem selv om andre med angst.”

“…Det er også en rigtig god hjemmeside. Jeg har haft meget gavn af den i mine angst perioder”

“…Har været forbi her nogle gange.. og jeg er super glad for at læse og ‘se’ andre der har det som jeg.. for jeg føler ofte jeg er ‘Palle alene i Verden’, – også selvom jeg har en god forståelse fra familie og venner..selv er jeg ikke god til at sætte ord på hvordan jeg har det eller føler.. Så for mig er det super godt at læse andre kan skrive det som jeg tænker el føler.. TAK for denne side.. Det er bare SÅ godt..”

“…Dit website er et af de bedste der findes indenfor værktøjer til angst.” T.P.

“Fantastisk informativ hjemmeside, jeg desværre først har fundet nu. Er meget glad for dine inputs!”

I går fulgte jeg et af de gode råd, jeg fik her fra dig. Det var set udefra en bagatel, men kæmpestort for mig. Jeg fulgte et foslag der var nævnt, og min angst/spsykiske tilstand blev bedre. Det var en skøn oplevelse. Det jeg har læst i dag er også godt og brugbart. Jeg er meget glad for at jeg er rendt over din hjemmeside.

Online Kurser

“…jeg har været glad for at jeg købte kurset.jeg er ikke igennem det hele endnu-nok nærmere det halve .det tiltaler mig at tilstanden angst bliver beskrevet så nøgternt og ikke bliver gjort til noget mystisk der pludselig kommer dumpende i hovedet fra oven.At angst er en reaktion når kroppen/sindet ikke ksn klare mere.du har en meget behaligt stemme på audiofilerne.synes at det er opstillet overskueligt og profesionelt.så stor ros herfra.ud med mere markedsføring, så du kommer til at ramme flere angstramte.det var et tilfælde at jeg ‘opdagede ‘dig på nettet.” M.

Usminket, usnobbet… jeg glæder mig til de næste mange lektioner

“…Jeg er kommet godt igang og er glad og tilfreds. Jeg elsker din jyske tone.
…Du fortæller enkelt og uden dikkedarer.
Den videnskablige underbyggelse er med på en usminket, usnobbet, og fortællende måde….lidt ligesom en fortrolig veninde.
Det synes jeg er rigtig godt og tillidsvækkende, så jeg glæder mig til de næste mange lektioner.
Tak fordi du også fortæller lidt om din egen baggrund…” K. N.

Gennemarbejdet og professionelt

“…dit kursus virker gennemarbejdet og professionelt!” H.J.

Godtnok en øjenåbner og glæder mig til de andre kurser

“…Jeg har været vildt glad for kurset.
Det giver en god grund viden om angsten, og man kommer til at arbejde med sin egen og lære at forstå den.
Jeg er helt vild med øvelserne de er godt nok en øjenåbner og glæder mig til de andre kurser.
Er glad for jeg har muligheden for at arbejde og lære min angst at kende!” C.J.

Alt det jeg har lært hos psykologen får du omsat til et mere let forståeligt sprog

“Din måde at formidle på er fantastisk -alt det jeg har lært hos psykologen får du omsat til et mere
let forståeligt sprog, samtidig med at jeg ved du selv har været det igennem – det giver håb.

Let at gå til og med rigtig mange gode informationer og praktiske øvelser

“Jeg er rigtig glad for kurset – og bruger de ting der giver mening for mig efterhånden som det dukker op.
Nogen dage er det afspændingen og nogen dage er det skemaer.
Online kurset har været let at gå til og med rigtig mange gode informationer og praktiske øvelser.
Det vigtigste jeg har fået ud af kurset er at afspænding virker rigtig godt
– og giver ro til at arbejde videre med angsten og at jeg kan have det med mig på min telefon
– det føles rart at have adgang til materialet uanset hvor jeg er.
Der er materiale til mange timers arbejde.” R.K.

Brugere på Facebook Slip Angsten Lukket Gruppe

“Har lige brugt nogle timer på at læse opslag på siden (som jeg lige er blevet medlem af) og jeg føler mig lige pludselig ikke så fuldstændig alene mere! Hallelujah!!! (:”

“…Til Slip Angsten, Tusind tak for denne side.. Den hjælper mig rigtig meget.. At kunne ” tale ” med andre herinde, som har det lige som jeg… Tror jeg “taler” på manges vegne herinde…..”

“…jeps its like a family;)……knus;)”

“…Men når jeg ser tilbage er det flere forskellige tiltag, der har hjulpet: Især dette at snakke med og skrive med ligesindede i Slip Angstens netforum 🙂 hvor jeg har tilladt mig selv, at være den jeg er, med den historik jeg nu engang har”

“… 1000 tak-og tak for et godt initiativ 🙂

Slip Angsten – Facebook – åben gruppe

“…jeg lider af meget svær angst og ved hjælp af MIG SELV og denne vidunderlige side, har kæmpet mig frem til at jeg gør mange ting, jeg havde angst for førhen.”

“…Tak for , at du/i er der . Dette er en rigtig god og meget nødvendig “Site”, og jeg håber , at i bliver ved for Evigt, for jeg tror den hjælper, rigtig mange mennesker med et behov de/vi ikke kan få opfyldt andre steder.”

“…Det er bare så fint med al den åbenhed, omsorg og støtte der er på Slip angsten. Det giver os mod og styrke til at komme videre. Så af hjertet tak til dig Lise for dit gode initiativ og til alle jer der deler jeres indre liv :-)”

“… Derfor er denne gruppe bare så vigtig. Jeg synes selv at jeg så småt er på vej ud af angsten – har færre anfald end tidligere, og føler at jeg kender “udløseren” så nu ved jeg hvad jeg skal kæmpe imod. I har bl.a. Været med til at give mig evnen til at se indad og kæmpe udad – tusind tak alle sammen ❤ Denne gruppe har været uvurderlig for mig…”

“…jeg har tit taankt, hvis man havde braakket et ben, saa kunne folk se hvad der var galt, meget faa forstaar hvor slemt vi har det. Jeg siger ogsaa tak, fordi i er her, det er dejligt at kunne snakke om ens sygdom uden at blive kigget underligt paa…”

Anbefalinger til hjemmesiden

Lene Brøndum, Psykoterapeut
Kære Lise,

Din hjemmeside Slipangsten.dk er et rigtig godt forum for mennesker med angst.
Jeg hører fra mange, at de har fået god information om deres lidelse via hjemmesiden og at
det har været en stor lettelse for dem at kunne dele svære og gode erfaringer med andre i
samme situation via hjemmesiden.

Og så synes jeg, det allervigtigste ved hjemmesiden er, at den giver inspiration til, hvordan
man slipper af med angsten – som jo også er min hjertesag. Og her giver det mening, at jeg kan
henvise til din hjemmeside som et godt forum – ligesom mange finder vej til behandling for
angst hos mig via din hjemmeside, for så går det hele op i en højere enhed 🙂

Jeg synes, du står for en meget nødvendig og givende hjemmeside og jeg er glad for at være én
af dine samarbejdspartnere.

Mange venlige hilsner
Lene Brøndum Madsen
Psykoterapeut


Maria Joensen, autoriseret psykolog

“Tak for at dele din viden om angst..:) Mine klienter har rigtig meget glæde af det. De tror ofte at de er alene med deres angst, og netop derfor er det guld værd det du skriver.
Jeg er yderst anerkendende overfor det du laver her på Slipangsten.dk!”
Maria Joensen, autoriseret psykolog, www.mariajoensen.dk

Share
Tweet
Share
Email
0 Shares

Privacy Preference Center