Verdens nemmeste meditation

Deltag i konkurrencen om “Verdens Nemmeste Meditation”!

 

For at deltage i konkurrencen om Verdens Nemmeste Meditation, af Sebastian Overgaard, skal du udføre 1 af 2 muligheder:

 1. Skriv under dette indlæg et svar på spørgsmålet: “Hvad er den ene værdi, som Slip Angsten betyder for dig?”
 2. Log dig ind på Facebook/Slipangsten og svar på indlægget, hvor jeg spørger dig om følgende: “Hvad er den ene værdi, som Slip Angsten betyder for dig?”

Konkurrencen slutter onsdag d. 19/02-2014 kl. 23:59. Vinderen bliver udtrukket vilkårligt. 3 vindere i alt. Kun vindere som har svaret på spørgsmålet billedet på Facebook vil blive taget i betragtning til udvælgelse.

Torsdag d. 20/02-2014 vil vindernes navne blive vist, både her på Slipangsten.dk samt på Slip Angstens Facebook fanpage. Vinderne bedes herefter sende mig en mail med deres navn og adresse, hvorefter bøgerne vil blive sendt til jer.

Se en pressemeddelelse af VERDENS NEMMESTE MEDITATION af Sebastian Overgaard her!

HELD OG LYKKE :-)

Trackback fra din side.

slipangsten

Indehaver og stifter af Slipangsten.dk. Har arbejdet som eksponeringslærer ved Jysk Psykologcenter. Har siden jeg var 15 år kæmpet med socialangst. Har igennem et voksenliv tilegnet mig stor erfaring indenfor området angst og angstreducering. Har haft store resultater med kognitiv adfærdsterapi, ACT og mindfulness. Uddannet mediegrafiker. Lise Kryger

Kommentarer (1)

 • Avatar

  Louise

  |

  Slip angsten er så vigtig for mig, fordi jeg her har et trygt forum med ligesindede mennesker. Jeg føler mig ikke længere alene om at have angst. Tak fordi I er til 🙂

  Reply

Lav en kommentar