•   Bliv klogere end angsten og tal den ned

 •   Slip negative tanker, der fastholder dig i angst

 •   Generobr livet med trygge skridt, trin for trin

devider

  Overskygger angst din hverdag – og forhindrer dig i at leve livet fuldt ud? Inderst inde ved du det godt … at din angst kun sjældent afspejler den virkelige virkelighed.

Alligevel oplever du, at den taget styringen over dit liv – og lammer dig med katastrofetanker og undgåelser.

Her er online-kurset, der lærer dig at tænke realistisk, så du slipper angsten. De kognitive metoder hjælper dig med at slippe angst, katastrofetanker og bekymringer.

Det er også her du lærer at lave din egen handlingsplan for at tage små, trygge skridt ud af angsten.

Tag styring over angsten – før den styrer resten af dig!  

 Jeg er simpelthen så glad og taknemmelig

Jeg er simpelthen så glad og taknemmelig for at have købt dit kursus / det har bare været en øjenåbner!
– og vildt så meget jeg allerede har fået styr på – ting jeg bare kan se har en sammenhæng hvor jeg før har set det som enkelte ting!

Jeg kan virkelig mærke at jeg kan bruge det til noget.
For 4 dage siden så alt bare sort og sårbart ud – nu kan jeg mærke der er håb, og det i sig selv fjerner lidt den sårbarhed

Lige nu gennemgår min krop en masse masse fysiske symptomer – men nu kan min hjerne faktisk “høre” at det ikke er virkelighed og jeg kan holde ud at være i det!  – S. K.

Lad mig komme i gang nu

Kursuspris: kr. 699,- (betal evt. over 2 måneder)

Slip angsten medieomtale

  VÆRKTØJER OG VIDEN 24/7

Arbejd med din angst, præcis når det passer dig – og i dit helt eget tempo.
Du får adgang til kurset døgnet rundt, så du altid har den vigtige viden og alle de stærke værktøjer ved hånden, når du har brug for det!

  HVORFOR VENTE?

Hvorfor vente bare ét sekund længere? Kom i gang med at slippe din angst allerede i dag! Jo hurtigere du bliver klogere på din angst – og tager fat på at ændre uhensigtsmæssige tanke- og adfærdsmønstre, des hurtigere slipper du din angst.

  TID TIL AT SLIPPE

… et liv hvor myldertanker og undgåelsesadfærd præger dit liv og hverdag. Tag i stedet skridtene mod en ny hverdag, der bærer dig hen imod det liv, du drømmer om – og som angsten engang tog fra dig. Generobr DIN plads i livet!

Online kurset hjælper dig med at forstå din egen angst – og giver dig værktøjerne til at håndtere den.

Med kognitive værktøjer og eksponering får du hjælp til at påvirke negative tanke- og adfærdsmønstre i en ny frugtbar retning, der mindsker og forebygger angst.

Dette er kurset, der hjælper dig med at smide angsten om på sin rette plads – og selv tage styringen. Kurset giver dig nemlig mulighed for at være 100 % in charge i de vigtige beslutninger, der skal til, for at du kan slippe din angst.

Tag styring over angsten - med kognitive metoder og eksponering

Til dig der har angst og ønsker at slippe

 • selvdestruktive tanker
 • tankemylder
 • bekymringer
 • katastrofetanker
 • indre pres dannet af for store forventninger til dig selv
 • fysiske angstsymptomer som fx hjertebanken, sug i maven, rysten m.m.
 • angstskabende adfærd som fx undgåelse og sikkerhedsadfærd

Og som ønsker at

 •   forstå din egen angst med viden og indsigt
 •   erstatte de angstskabende tanker med realistiske tanker der styrker og udvikler dig
 •   genopdage værdierne og ressourcerne i dig selv
 •   ændre gamle rigide leveregler og skabe nye leveregler der åbner muligheder
 •   nærme dig situationer som angsten før har fjernet dig fra – med små trygge trin
 •   skabe overblik over dine nye, stærke trin – med effektfulde skemaer og handlingsplaner
 •   nå dine mål og kom ud af angsten – med små, men sikre trin

Dette er kurset, der hjælper dig med at smide angsten om på sin rette plads og selv tage styringen. Det er det kursus, der giver dig muligheden for 100% at være in charge i de vigtige beslutninger der skal til for at du slipper angsten.

Slip angsten med online kursusDerfor hjælper mine online kurser dig med at slippe angsten!

Har du svært ved at holde koncentrationen og overblikket, når du er angst? Det er helt naturligt! Din angst er designet til at tage hele din opmærksomhed. Med online kurset får du den viden, du skal bruge i netop de små og nemme portioner, du kan magte, når du ønsker det og føler overskuddet til det.

Det samme gælder de øvelser, som du måske allerede har fået præsenteret hos terapeuten eller psykologen, og som du ikke længere har tilgang til nu, hvor dit forløb er slut. Med online kurset får du muligheden for at tilgå øvelserne, når du har brug for dem, og udføre dem i lige netop det tempo, som du ønsker.

Med online kurset i baghånden kan du nemmere bevæge dig ud i verden og øve dig i at håndtere angsten, så det bliver en kontinuerlig proces, der ikke bare stopper, fordi din tid hos psykologen eller terapeuten er slut.

Måske er du endnu ikke kommet i behandling pga. lange ventetider – eller manglende økonomi? Hvorfor vente – alting starter med et skridt. Det er muligt at tage det første allerede i dag.

Online kurserne giver dig muligheden for at tage styring over din egen proces og blive selvstændig og selvhjulpen i dit eget liv.

Dine fordele

Fordelene ved at tage online kurset er mange.

 • Du får muligheden for at lære svært stof på en nem og overskuelig måde, sammenfattet og lige til at gå til.
 • Du arbejder med dig selv når som helst og hvor som helst, det passer dig. Og det kan være, at det lige netop er det, der skal til, for at du føler dig tryg og sikker nok til at tage de første, men vigtigste skridt ud af din angst.
 • Viden og øvelser er samlet på ét sted, hvilket giver dig muligheden for nemmere at kunne sammensætte netop den plan, du har brug for, når du vil arbejde med angsten.
 • Kurset ligger online, hvilket betyder, at du vil kunne tilgå det, hvor som helst du har internet. Du springer derfor lange ventetider over og kan komme i gang allerede i dag. Hele materialet kan downloades og printes ud, så du kan medbringe det som læsning der, hvor du ikke har computeren.
 • Lydfilerne kan du lytte til på din mobiltelefon, og du kan derfor nemt genopfriske din viden og forståelse, når du ønsker det.
 • Med lydfilerne i online kurset bliver du guidet igennem ellers svært stof, så du får viden og indsigt serveret der, hvor du er – når som helst.

Hvad indeholder online kurset?

Online-kurset er opdelt i 3 minikurser, der har hver sin tilgang til det at håndtere angst. Hver især bidrager de til din forståelse af angst – og giver dig effektive værktøjer til at hjælpe dig selv.

Online kurset indeholder følgende:

  VIDEN


I denne del af kurset får du den grundlæggende viden om angst. Du får svar på spørgsmål som: Hvad er angst? Hvordan opstår angst? Og hvad sker der i hjernen?

Det er også her, du opdager, hvorfor du oplever de symptomer, du mærker – og hvorfor du ikke længere behøver at frygte dem.

(Løs Angstmysteriet)

  KOGNITIVE METODER


Her lærer du stærke værktøjer hentet fra den kognitive adfærdsterapi. Du lærer, hvordan du ved at påvirke dine tanker, ændrer synet på dig selv og de situationer, der giver dig angst.

Det er også i denne del af kurset, du lærer at forvandle skadelige tankemønstre til frugtbare og realistiske tanker. Tanker, der støtter op om den, du er – og de situationer, du befinder dig i. Teknikkerne kan hjælpe dig med at skabe struktur på myldertankerne og overblik – uden at frygte fremtidige hændelser.

De kognitive metoder hjælper dig til at hjælpe dig selv – og vippe angsten fra førersædet for selv at tage styringen.

(Befri dig selv – og bryd angstens onde cirkel)

  EKSPONERING


I denne del af kurset, lærer du at nærme dig situationer, du før har undgået på grund af angst med bitte små, trygge trin. Du lærer, hvordan du ’eksponerer gradueret’.

Det vil sige, du lærer at tage små men sikre trin, så du stille men målrettet bevæger dig ud af den angstvedligeholdende undgåelsestilstand for i stedet at nærme dig de situationer, der før har givet dig angst.

Du lærer at lave din egen handlingsplan så du selv tager styring på processen 100 %.

Det er her, du lærer at håndtere og udfordre angsten med adfærdsændringer og planlagte trin, der langsomt og trygt kan få dig til at leve det liv, du drømmer om.

Hvad får du ud af at tage kurset?

 

 •   Få overblik over angsten: med grundlæggende viden – så du nemmere kortlægger og navigerer dig fri af din angst. Viden får du gennem lydfiler (du kan downloade eller lytte til når som helst) – samt tekster du kan printe ud.
 •   Bryd angstens onde cirkel: Lær hvordan du skruer på dine tanker og adfærd, så angsten letter, bl.a. med skemaer og øvelser. Det er her, du bryder gamle tanke- og adfærdsmønstre på en overskuelig måde.
 •   Tag styring over angsten: Angst elsker, når du lader den bestemme over dig og dine beslutninger. Med dette kursus lærer du at stå ved dig selv og dine styrker, så du nænsomt styrer dig selv derhen, hvor du ønsker at komme!
 •   Bestem selv fart og niveau: Den eneste bane, der hjælper dig til at slippe angsten, er den bane, hvor du føler dig tryg. Med dette kursus er du selv 100% in charge. Du bestemmer selv farten og det tempo, du udvikler dig i.
 •   Kickstart processen der fører dig ud af angsten: Når du arbejder med skemaer og øvelser fra kurset, starter der en proces inde i dig, som arbejder hen imod at slippe din angst. Du kan kickstarte denne proces igen og igen – kurset er dit til evigt eje!

Hvad er kognitive metoder?

Kognitive metoder udspringer af den psykologiske retning, der har vist flest overbevisende resultater med at reducere angst.

Med kognitive metoder og teknikker kan du påvirke gamle uhensigtsmæssige tankemønstre, der er med til at udvikle angst. Metoderne hjælper dig med at se realistisk på dig selv og omverdenen, så du mindsker din angst – og i små gradvise trin nærmer dig længe ønskede situationer, du før har undgået på grund af din angst.

Metoderne giver dig også mulighed for at ændre skadelige leveregler, så angstens vilkår smuldrer, og du med tiden sættes fri. Fri til at være den, du er – i dét liv, du ønsker at leve!

Kurset her lærer dig også, hvordan du via din adfærd nedbryder gamle sikkerhedsmønstre som fx undgåelse – og i stedet finder modet til at tage de første (men sikre) trin ud af din angst med en tryg og skræddersyet handlingsplan.

Jeg har selv været derLise Kryger

Min mission er at hjælpe dig, som har angst, med at forstå din egen angst og give dig værktøjerne og metoderne til at slippe den. Det er mit brændende ønske, at du opnår at leve et liv, der giver mening for dig, uden at angsten styrer dig.

Jeg har siden 2007 inspireret mange tusinde mennesker til at åbne op for angsten, smide tabuet og slippe angsten via min blog her på Slipangsten.dk og gennem mine nyhedsbreve. I de senere år har det udviklet sig til også at omfatte e-bøger og online kurser.

Min viden og erfaring er båret af mit eget liv, hvor jeg som 15-årig udviklede en svær socialfobi og i mange år levede med den ubehandlet, indtil jeg som 30-årig fik hjælp fra den kognitive adfærdsterapi (senere hen også ACT, eksponering og mindfulness) og lærte at håndtere min angst og slippe den.

Jeg har tidligere været ansat hos Jysk Psykologcenter, hvor jeg som eksponeringslærer hjalp et daghold med at eksponere sig selv gradvist for angstprovokerende situationer.

I dag har jeg sluppet det meste af min angst og lever nu bl.a. af, gennem Slipangsten.dk, at videregive og hjælpe dig og mange andre med at forstå angsten og slippe den.

Hjælp mig med at slippe min angst >>

++ BONUSSER ++

E-bogen: “Boost dit selvværd

E-bogen: “Skemaer”

E-bogen: “De 4 angstniveauer, du skal kende”

Video med interview af Lise Kryger af Helene Rosendahl Hillersdal om angst (1 times varighed)

Hvad koster online kurset?

For at få hjælp til at slippe din angst ved at påvirke tanker og adfærd

(lydfiler, nødhjælpsknap, videoer, øvelser tips og test + bonusser) betaler du:

Kursuspris: kr. 699,-

(betal evt. over 2 måneder)

devider

  Få svar på ofte stillede spørgsmål

(tryk på det spørgsmål du vil have svar på)

SVAR: Når du trykker på købsknappen, bliver du videreført til en side, en slags platform (Simplero) hvorpå kurset ligger. Her vil du blive bedt om at indtaste dit navn og dine betalingsinformationer.

Når du har gjort det og har trykket på “Fortsæt”, vil du blive videresendt til enten Paypal eller Stripe, hvor du gennemfører købet.

Herefter får du tilsendt mails med link til kursus samt login oplysninger. Når du følger det tilsendte link kommer du til dit kursus. Her bruger du dine tilsendte loginoplysninger for at logge på dit kursusområde.

Kursusområdet består af en forside, og en menu du kan trykke på. Når du trykker på dem kommer du ind på hvert enkelt modul eller kapitel, hvor du finder lydfiler, tekster og vidoer. Her ligger også øvelser i form af PDF’er.

SVAR:
Har du tjekket at din indbakke passer med den emailadresse du har skrevet dig op til da du købte kurset? Har du tjekket dit spamfilter?

Indimellem er der nogle som skriver deres email forkert, det kan ske for os alle.

Hvis det er tilfældet er dine oplysninger røget til den emailadresse du har skrevet.

Skriv til [email protected] – så hjælper jeg dig videre til dit kursus.

SVAR: Nej, slet ikke! Kurset ligner lidt en hjemmeside. Har du en computer og ved hvordan du kommer rundt på internettet og hjemmesider – så er du allerede godt med.

SVAR: Så tager du bare et skridt af gangen. Du kan tage kurset i dit helt eget tempo, og når du downloader det hele til at ligge på din computer, vil det være til din rådighed så du kan tage det igen og igen og igen. Resten af livet.

SVAR: Nej. Kurset er helt unikt til dig og ingen andre. Jeg vil bede dig om at respektere dette.

Hvis du ønsker flere licenser til dit køb, så skriv til mig på [email protected] – så finder jeg en god pris til dig.

SVAR: Jeg ønsker kun tilfredse kunder. Hvis du efter at have taget online kurset (men max 14 dage efter købet) er utilfreds med dit køb, så skriv en mail til mig. Så refunderer jeg dine penge.

SVAR: Angsthåndtering er som et håndværk du skal lære at bruge. Med viden, øvelser og erfaring vil du med tiden lære at håndtere angsten så du slipper.

Online kurset indeholder nogle af de store værktøjer, som du vil få brug for i din process til at slippe angsten. Sammen med andre værktøjer og terapi vil du være fantastisk rustet til at ryste angsten af dig.

SVAR: Al angst er individuelt. For nogle vil de kognitive metoder og teknikker være de sidste forløsende værktøjer i deres angsthåndterings-værktøjskasse. For andre vil dette kursus være det første skridt på deres vej.

Online kurset erstatter ikke terapi, men er et usædvanligt godt bud på, hvordan du kan hjælpe dig selv både før og efter du har gået i terapi – eller samtidig.

Svar: Absolut. Medicin ingen hindring for at lære at styrke dit selvværd, så længe du kan mærke dine følelser. Så har du nemlig noget at arbejde med.

SVAR: Slet ikke! Kurset henvender sig til dig der ønsker at styrke dit selvværd. Uanset hvilket køn, du er.

devider

  Det siger andre om mine andre kurser

 

SÅ GLAD OG TAKNEMMELIG
“Jeg er simpelthen så glad og taknemmelig for at have købt dit kursus / det har bare været en øjenåbner!

– og vildt så meget jeg allerede har fået styr på
– ting jeg bare kan se har en sammenhæng hvor jeg før har set det som enkelte ting!

Jeg kan virkelig mærke at jeg kan bruge det til noget.

For 4 dage siden så alt bare sort og sårbart ud – nu kan jeg mærke der er håb, og det i sig selv fjerner lidt den sårbarhed.

Ligenu gennemgår min krop en masse masse fysiske symptomer
– men nu kan min hjerne faktisk ” høre” at det ikke er virkelighed
og jeg kan holde ud at være i det!” – S. K.

***

DU VED HVAD DU TALER OM
“Jeg har allerede arbejdet meget med min angst før jeg købte dit kursus.

Faktisk var jeg noget skeptisk da jeg så din hjemmeside. om du mon er en af de her selvudråbte halleluja prædikanter der lige har en mirakelkur og så er man helbredt.

Men det er tydeligt at du ved hvad du taler om og du lover faktisk ikke en mirakelkur men nogle redskaber som kan være til hjælp.
Jeg er godt tilfreds med dit kursus” – T.

***

USMINKET, USNOBBET…
JEG GLÆDER MIG TIL DE NÆSTE MANGE LEKTIONER
“…Jeg er kommet godt igang og er glad og tilfreds.
Jeg elsker din jyske tone.

…Du fortæller enkelt og uden dikkedarer.

Den videnskablige underbyggelse er med på en usminket, usnobbet, og fortællende måde… lidt ligesom en fortrolig veninde.

Det synes jeg er rigtig godt og tillidsvækkende, så jeg glæder mig til de næste mange lektioner.

Tak fordi du også fortæller lidt om din egen baggrund…” . (Løs Angstmysteriet) K. N.

***
… LET FORSTÅELIGT OG MEGET NEMT AT FORHOLDE SIG TIL
“Ros til dit materiale for at være let forståeligt og meget nemt at forholde sig til, og sætte sig ind i.”  M.B

***

KURSET KAN VIRKELIG ANBEFALES
“Det går rigtig godt. Det revet super kursus – med hjælp fra dette og samtaler hos min psykolog, har jeg mærket markant forbedring i denne uge.

Kurset kan virkelig anbefales.” H.K.

***

BÅDE TIL MIG SELV OG SOM ANBEFALING TIL STUDERENDE
“Jeg synes det er et godt kursus både til mig selv og som anbefaling til studerende.

I første omgang fokuserer jeg på mig selv og har desuden studerende som slider med angst og har svært ved at gennemføre studier og eksamener i tankerne.”– B. (Løs Angstmysteriet)

***
MEGET BRUGBART MATERIALE, DU HAR LAVET
Det er et meget brugbart materiale, du har lavet. – L 

***

ROS TIL DIT MATERIALE FOR AT VÆRE LET FORSTÅELIGT
“Ros til dit materiale for at være let forståeligt
og meget nemt at forholde sig til, og sætte sig ind i. “– M. 

***

SUPER KURSUS – KAN VIRKELIG ANBEFALES
“Det er et super kursus – med hjælp fra dette og samtaler
hos min psykolog, har jeg mærket markant forbedring i denne uge.

Kurset kan virkelig anbefales.” – H. 

***

GENNEMARBEJDET OG PROFESSIONELT
“…dit kursus virker gennemarbejdet og professionelt!”  H.J.

***

GODTNOK EN ØJENÅBNER OG GLÆDER MIG TIL DE ANDRE KURSER
“… Jeg har været vildt glad for kurset.

Det giver en god grund viden om angsten, og man kommer til at arbejde med sin egen og lære at forstå den.

Jeg er helt vild med øvelserne de er godt nok en øjenåbner og glæder mig til de andre kurser.

Er glad for jeg har muligheden for at arbejde og lære min angst at kende!” C.J.

***

betalingskort

God fornøjelse!
bæredygtig angsthåndtering - Tag styring over angsten - med kognitive metoder og eksponering

Savner du svar på et spørgsmål?

Skriv til mig på [email protected]