GENERALISERET ANGST: SLIP BEKYMRINGERNE

Har bekymringerne taget over så meget over i dit liv – at det har udviklet angst?

Få hjælp, indsigt og øvelser der hjælper dig med at slippe unødvendig bekymring og angst

 •   Frustrerer det dig, at du ikke kan lade være med at bekymre dig om alt?

 •   Føler du dig lammet af bekymringer det meste af tiden?

 •   Bekymrer dig om ting, du ikke behøver at bekymre dig om?

 •   Har du svært ved at slippe bekymringer, selvom du ønsker det?

 •   Plages du af katastrofetanker?

 •   Er du konstant urolig, anspændt og nervøs pga. tanker som ‘Hvad nu hvis’?

 •   Fylder bekymringer og angst bare alt, alt for meget i dit liv?

Få hjælp til at slippe bekymringerne!

Kursuspris: kr. 799,- (betal evt. over 2 måneder)

Slip angsten medieomtale

“… fin balance mellem videnskabelige fakta, personlige oplevelser og gode værktøjer.
Alt sammen “serveret” på en empatisk og rolig facon…”

Jeg er i fuld gang og er meget tilfreds allerede 🙂
Ingen tvivl om at dit kursus og måden du har skruet kurset sammen på passer perfekt til mig og min personlighed.
Jeg er pr natur skeptisk og særdeles følsom.
Dit kursus giver en meget fin balance mellem videnskabelige fakta, personlige oplevelser og gode værktøjer.
Alt sammen “serveret” på en empatisk og rolig facon.
Jeg sætter 1 time af om dagen og veksler mellem at læse kurset eller bruge lydfil, alt efter humør og dagsform.
Jeg er taknemmelig for at du har brugt energi og viden til at hjælpe andre.
Dit koncept er unikt på området! Tro mig! Jeg har støvsuget specielt nettet for at finde den rigtige metode og hjælp for mig.
Og som jeg lagde ud med! Er jeg skeptisk.

Tusinde tak”
– P. R.

Få hjælp til at slippe bekymringerne
(og angsten)

Der er en udvej for dig. Du behøver ikke at ligge under for endeløse bekymringer og indre forestillinger om ulykker og katastrofer. Det er muligt at slippe bekymringerne og få dit liv til at hænge sammen igen.

I online kurset: ‘Slip bekymringerne’ får du udover viden og indsigt også de stærkeste værktøjer og øvelser, du skal bruge for at slippe bekymringerne og angst.

Du kan se frem til at opdage:

 •   hvordan du med simple værktøjer og øvelser kan slippe unødvendige bekymringer og angst
 •   den logiske sammenhæng mellem dine tanker, følelser, adfærd og fysiske symptomer
 •   magien ved at slippe både bekymringer og angst med simple skemaer
 •   stærke, langsigtede strategier, der bærer dig længere end kortsigtede quickfixes
 •   hvordan din adfærd bryder angstens onde cirkel
 •   nemme og overskuelige øvelser, der sætter struktur på bæredygtige tanker
 •   vigtige spørgsmål, hvis svar får dig til at slippe unødvendig bekymring og grublen
 •   dine indre værdier og deres vigtighed, når du vil slippe bekymringsangst
 •   7 stærke mindfulde strategier, der giver nærvær og fokus frem for bekymring
 •   spørgsmålene, der giver dig styrke, selvværd og fornyet energi

  Værktøjer og viden 24/7

Arbejd med din angst, præcis når det passer dig – og i dit helt eget tempo.
Du har adgang til online kurset døgnet rundt, så du altid har den vigtige viden og alle de stærke værktøjer ved hånden, når du har brug for det! Det er dig, der bestemmer – det er dit liv!

  Hvorfor vente?

Hvorfor vente bare ét sekund længere? Kom i gang med at slippe din angst allerede i dag! Jo før du bliver klogere på din angst – og tager fat på at ændre uhensigtsmæssige tanke- og adfærdsmønstre, des nemmere (og hurtigere) slipper du din angst.

  Tid til at slippe

… et liv hvor myldertanker og undgåelsesadfærd præger dit liv og hverdag. Tag i stedet skridtene mod en ny hverdag, der bærer dig hen imod det liv, du drømmer om – og som angsten engang tog fra dig.
Generobr DIN plads i livet!

Jeg ved det er muligt at slippe unødvendig bekymring og angst

Lise Kryger

I mange år kæmpede jeg med svær social angst som gjorde, at jeg også bekymrede mig dag og nat om alt muligt. Især handlede mine bekymringer om, om jeg var god nok i sociale sammenhænge. Min største frygt var at blive afvist og ladt alene tilbage i verden.

Bekymringerne var der konstant og jeg var så hæmmet af dem, at jeg i perioder var næsten invalideret og måtte sygemelde mig. Bekymringerne og angsten gik ud over min hverdag, min uddannelse, mit arbejde, mine relationer – stort set alt.

Jeg gik til psykolog adskillige gange men det var først da jeg fik rigtig angsthjælp, at angsten begyndte at rykke på sig. Det var flere ting, som hjalp mig: viden, stresshåndtering, kognitiv adfærdsterapi, eksponering, ACT og mindfulness.

I dag har jeg sluppet det meste af min angst. Jeg bruger dagligt min viden og værktøjer til at forebygge og håndtere bekymringerne, så angsten ikke udvikler sig på ny.

Alle disse værktøjer har jeg samlet i online kurset ‘Slip bekymringerne’, for at hjælpe dig der ønsker at håndtere og slippe dine bekymringer og generaliseret angst.

Jeg har tidligere været ansat hos Jysk Psykologcenter, hvor jeg som eksponeringslærer hjalp et daghold med at eksponere sig selv gradvist for angstprovokerende situationer.

I dag lever jeg nu af, gennem Slipangsten.dk, at videregive og hjælpe dig og mange andre med at forstå angsten og slippe den.

Hvad lærer du ved at tage kurset?

Online kurset er bygget op over 6 nemt overskuelige moduler. Her kommer en nærmere beskrivelse af, hvad du lærer i hvert modul:

  Modul 1: Bekymringer og angst

Første modul handler om den grundlæggende viden omkring bekymringer og angst. Det er her du får baggrunden for hvornår du får angst, og hvad det vil sige at have generaliseret angst. Det er også her jeg gennemgår alle de ubehagelige symptomer angst giver, og som du sikkert også har bekymret dig en hel del om.

  Modul 2: Stress og bekymringer

I andet modul kigger vi nærmere på den stress der højst sandsynligt ligger til grund for, at dine bekymringer har udviklet sig og er begyndt at fylde for meget.

Du lærer at teste din stress og får afspændinger og stærke stress strategier, du kan lade dig inspirere af for at forebygge både bekymringer og angst.

  Modul 3: Uvished og bekymringer

I tredje modul lærer du om bekymringer for uvished, og hvordan du håndterer dem. Du lærer hvad undgåelse- og sikkerhedsadfærd er for noget og hvorfor de skaber og vedligholder angst – og hvad du kan gøre.

Det er også i dette modul at du lærer at skelne mellem de bekymringer der signalerer til problemløsning og de bekymringer, der blot er støj – og hvordan du forholder dig til dem.

  Modul 4: Brug tankerne

I fjerde modul lærer du at påvirke din måde at tænke på. Sådan at du lærer at tænke tanker der i stedet for at skabe bekymring og angst skaber ro så du slipper angsten.

Du lærer at skabe grundlæggende antagelser om dig selv, angst og bekymringer så de ikke længere spænder ben for dig, og du kan begynde at se dig selv og omverdenen med større selvværd og mindre angst.

Det er også her du skaber bæredygtige leveregler som sammen med de nye antagelser giver dig så stærk en grobund, at angsten ikke får et ben til jorden. Og så lærer du lidt om grublerier. Det er teknikker og metoder hentet fra den kognitive adfærdsterapi.

  Modul 5: Værdier og nærvær

I femte modul kommer du forbi de vigtigste værdier i dit liv. Værdier som i første omgang ikke handler så meget om angst, men som måske alligevel kan have været katalysatorer for at du udvikler bekymringer og angst – og ved at arbejde med dem får dig ind på rette spor igen, så du slipper angsten.

Det er teknikker som tager udgangspunkt i ACT og mindfulness.

  Modul 6: Tilbagefald og forebyggelse

I sidste afsnit kommer jeg lidt ind på hvad du ellers selv skal være opmærksom på når du vil arbejde for at holde angsten for døren fremover – samt vigtig viden om hvordan du håndterer tilbagefald.

  I alt får du

  3½ times lydfiler delt op i små bider
  30 arbejdsark
  11 Test, øvelser, afspændinger, oversigter, tips og video

Derfor er online kurset en fordel for dig

Du får mange fordele med online kurset

 •   Du får muligheden for at lære svært stof på en nem og overskuelig måde, sammenfattet og lige til at gå til. Slip angsten med online kursus
 •   Du arbejder med dig selv, når som helst og hvor som helst det passer dig. Og det kan være, at det lige netop er det, der skal til, for at du føler dig tryg og sikker nok til at tage de første, men vigtigste skridt ud af din angst.
 •   Viden og øvelser er samlet på ét sted, hvilket giver dig muligheden for nemmere at kunne sammensætte netop den plan, du har brug for, når du vil arbejde med angsten.
 •   Kurset ligger online, hvilket betyder, at du vil kunne tilgå det, hvor som helst du har internet. Du springer derfor lange ventetider over og kan komme i gang allerede i dag. Hele materialet kan downloades og printes ud, så du kan medbringe det som læsning der, hvor du ikke har computeren.
 •   Lydfilerne kan du lytte til på din mobiltelefon, og du kan derfor nemt genopfriske din viden og forståelse, når du ønsker det.
 •   Med lydfilerne i online kurset bliver du guidet igennem ellers svært stof, så du får viden og indsigt serveret der, hvor du er – når som helst.

Køb online kursus og få hjælp til din angst

Hvad koster det dig
at lære, hvordan du slipper
dine bekymringer og angst?

Din investering i at lære at slippe bekymringer og angst
med lydfiler, video, øvelser, tips, meditationer og tests er:

Kr. 799,-

(betal evt. over 2 måneder)

devider

  Få svar på ofte stillede spørgsmål

(tryk på det spørgsmål du vil have svar på)

SVAR: Når du trykker på købeknappen, bliver du videreført til en side, en slags platform (Simplero) hvorpå kurset ligger. Her vil du blive bedt om at indtaste dit navn og dine betalingsinformationer.

Når du har gjort det og har trykket på “Fortsæt”, vil du blive videresendt til enten Paypal eller Stripe, hvor du gennemfører købet.

Herefter får du tilsendt mails med link til kursus samt login oplysninger. Når du følger det tilsendte link kommer du til dit kursus. Her bruger du dine tilsendte loginoplysninger for at logge på dit kursusområde.

Kursusområdet består af en forside, og en menu du kan trykke på. Når du trykker på dem kommer du ind på hvert enkelt modul eller kapitel, hvor du finder lydfiler, tekster og vidoer. Her ligger også øvelser i form af PDF’er.

SVAR: Har du tjekket at din indbakke passer med den emailadresse du har skrevet dig op til da du købte kurset? Har du tjekket dit spamfilter?

Indimellem er der nogle som skriver deres email forkert, det kan ske for os alle.

Hvis det er tilfældet er dine oplysninger røget til den emailadresse du har skrevet.

Skriv til [email protected] – så hjælper jeg dig videre til dit kursus.

SVAR: Nej, slet ikke! Kurset ligner lidt en hjemmeside. Har du en computer og ved hvordan du kommer rundt på internettet og hjemmesider – så er du allerede godt med.

SVAR: Så tager du bare et skridt af gangen. Du kan tage kurset i dit helt eget tempo, og når du downloader det hele til at ligge på din computer, vil det være til din rådighed så du kan tage det igen og igen og igen. Resten af livet.

SVAR: Nej. Kurset er helt unikt til dig og ingen andre. Jeg vil bede dig om at respektere dette.

Hvis du ønsker flere licenser til dit køb, så skriv til mig på [email protected] – så finder jeg en god pris til dig.

SVAR: Jeg ønsker kun tilfredse kunder. Hvis du efter at have taget online kurset (men max 14 dage efter købet) er utilfreds med dit køb, så skriv en mail til mig. Så refunderer jeg dine penge.

SVAR: Angsthåndtering er som et håndværk du skal lære at bruge. Med viden, øvelser og erfaring vil du med tiden lære at håndtere angsten så du slipper.

Online kurset indeholder nogle af de store værktøjer, som du vil få brug for i din process til at slippe angsten. Sammen med andre værktøjer og terapi vil du være fantastisk rustet til at ryste angsten af dig.

SVAR: Al angst er individuelt. For nogle vil de kognitive metoder og teknikker være de sidste forløsende værktøjer i deres angsthåndterings-værktøjskasse. For andre vil dette kursus være det første skridt på deres vej.

Online kurset erstatter ikke terapi, men er et usædvanligt godt bud på, hvordan du kan hjælpe dig selv både før og efter du har gået i terapi – eller samtidig.

Absolut. Medicin ingen hindring for at lære at håndtere din angst, så længe du kan mærke dine følelser. Så har du nemlig noget at arbejde med.

SVAR: Slet ikke! Kurset henvender sig til dig der har angst. Uanset hvilket køn du er.

devider

  Det siger andre om dette og mine andre kurser

“… FIN BALANCE MELLEM VIDENSKABELIGE FAKTA, PERSONLIGE OPLEVELSER OG GODE VÆRKTØJER. ALT SAMMEN “SERVERET” PÅ EN EMPATISK OG ROLIG FACON…”
Jeg er i fuld gang og er meget tilfreds allerede ?

Ingen tvivl om at dit kursus og måden du har skruet kurset sammen på passer perfekt til mig og min personlighed.

Jeg er pr natur skeptisk og særdeles følsom.

Dit kursus giver en meget fin balance mellem videnskabelige fakta, personlige oplevelser og gode værktøjer.

Alt sammen “serveret” på en empatisk og rolig facon.

Jeg sætter 1 time af om dagen og veksler mellem at læse kurset eller bruge lydfil, alt efter humør og dagsform.

Jeg er taknemmelig for at du har brugt energi og viden til at hjælpe andre.

Dit koncept er unikt på området! Tro mig! Jeg har støvsuget specielt nettet for at finde den rigtige metode og hjælp for mig.

Og som jeg lagde ud med! Er jeg skeptisk.

Tusinde tak” – P. R. (Slip bekymringerne)

***

KURSET HAR VÆRET MINDST LIGE SÅ GODT SOM VED FYSISK FREMMØDE
“Jeg har oplevet et grundigt og gennemarbejdet kursus. Du ved hvad du snakker om, for du har ramt præcis de symptomer, som jeg har oplevet ved angstanfald.

Kurset har været mindst lige så godt som ved fysisk fremmøde, du har hele tiden ført en trygt gennem kurset, ved at eftersende mails. Det vigtigste for mig har været at få viden om, hvad angst og stress er. At man både kan lytte til lydfilen og læse om det, samt at det er delt overskueligt op. Et godt og forståeligt kursus.” – C.

***

MERE ROLIG OG FORTRØSTNINGSFULD
“Da jeg gennemgik første del af dit kursus, var der lige pludselig en masse ting, der blev forklaret, og som jeg kunne genkende.

Det gjorde mig mere rolig og fortrøstningsfuld, og jeg begyndte at forstå,
hvilke mekanismer der satte gang i min angst.

Jeg har også haft rigtig meget gavn af mindfulness-øvelserne,
selv om jeg i starten syntes, det var rigtig svært og på grænsen til det tåbelige.

Faktisk tænkte jeg, at jeg aldrig ville få gavn af det, men jeg tror,
at jeg ubevidst bruger mange af tingene i det daglige på en måde,
der giver mening for mig. Hvis jeg f.eks. har svært ved at sove,
prøver jeg at fokusere på min vejrtrækning eller på kroppens berøring med underlaget, og jeg kan mærke, at det får mig til at slappe af.

Jeg mangler som skrevet endnu at færdiggøre kurset, og der er også nogle af øvelserne, jeg er sprunget let hen over.

Men jeg ved, at de er der og har helt sikkert været begejstret for det.

Det er nemt at forstå dine forklaringer, der er gode eksempler,
og jeg kan faktisk ikke rigtig finde nogle kritikpunkter.”

– Ulla-Britt Grøndal Nielsen

***

DET HAR GJORT EN STOR FORSKEL FOR MIG
“Kære Lise Jeg har købt et af dine onlinekurser og det har gjort en kæmpe forskel!!

Jeg har døjet med angst i 15-20 år og talt med fobiskole og psykologer
men angsten er først begyndt at løsne sig efter jeg tog dit kursus.

Det har gjort en stor forskel at få så meget at vide om hvad der biologisk forgår i hovedet på en og at det er formidlet af dig, som har prøvet det på egen krop.

Tak for det. Jeg synes, at du er utrolig sej og vil gerne sige tak,
fordi du bruger din tid på at hjælpe andre og nedbryde tabuer.
Det har gjort en stor forskel for mig og sikkert rigtig mange andre.” – M.

***

… DET DU FORTÆLLER OM ER SPOT ON!
“Jeg har fået mange aha oplevelser, og fået mod på tanden til at arbejde videre med min angst.

Jeg har fået det ud af kurset at jeg ikke skal slås med angsten
men nærmere lade den være en del af mig, uden og give den opmærksomheden som den gerne vil.

Det bedste ved kurset har været at jeg nu er begyndt og arbejde med min angst, på den måde som virker for mig. Og jeg derved har fået det meget bedre

Jeg gik ned med stress og fik angst for 4,5 år siden mens jeg var på barsel med min datter.

Jeg har gået til adskillige psykologer og psykoterapeuter, mindfullness, TRE rysteterapi, alle tingene har været gode og spændende, men det du fortæller om og ikke mindst dine mails som jeg modtager – de er så gode og spot on.!

Det er så rart og have en anden, som ved hvad/hvordan det er.

Den mail jeg fik sidst om netop det hvor det kommer igen, bragende tilbage, der bliver jeg tit blæst over og får taget min “værktøjskasse” frem så sent.

Men jeg er blevet bedre, og klogere, fået det bedre – fået mod på flere ting privat og arbejdsmæssigt.

Så tak tak tak tak..!!!! Mange tusinde gange her fra.” – L.

***

STOR INSPIRATION OG GLÆDE VED DIN SIDE OG IKKE MINDST DETTE KURSUS
“Jeg har valgt at tage kurset da jeg ønsker at forebygge yderligere fremtidige angstanfald hvilke tidligere er kommet grundet kraftig stress kolaps.

Jeg har virkelig fundet stor inspiration og glæde ved din side og ikke mindst dette kursus. – J.

***

MEDVIRKENDE TIL, AT JEG FAKTISK HAR DET BEDRE MED MIN ANGST
“Jeg er i et andet behandlingsforløb i øjeblikket, men vil endnu engang rose dig for dit online kursus, som jeg endnu ikke er færdig med , men jeg arbejder videre med det ind imellem.

Jeg er helt sikker på, at det har været medvirkende til,
at jeg faktisk har det bedre med min angst på trods af diverse udfordringer i mit liv..” – U.B.

***

KAN NÆSTEN IKKE SLIPPE KURSUSET NÅR JEG FØRST ER KOMMET I GANG
“Glæder mig til at komme til nogen af de værktøjer der kan hjælpe mig af med alle de negative tanker.” – K.

***

SÅ GLAD OG TAKNEMMELIG
“Jeg er simpelthen så glad og taknemmelig for at have købt dit kursus / det har bare været en øjenåbner!

– og vildt så meget jeg allerede har fået styr på
– ting jeg bare kan se har en sammenhæng hvor jeg før har set det som enkelte ting!

Jeg kan virkelig mærke at jeg kan bruge det til noget.

For 4 dage siden så alt bare sort og sårbart ud – nu kan jeg mærke der er håb, og det i sig selv fjerner lidt den sårbarhed.

Ligenu gennemgår min krop en masse masse fysiske symptomer
– men nu kan min hjerne faktisk ” høre” at det ikke er virkelighed
og jeg kan holde ud at være i det!” – S. K.

***

DU VED HVAD DU TALER OM
“Jeg har allerede arbejdet meget med min angst før jeg købte dit kursus.

Faktisk var jeg noget skeptisk da jeg så din hjemmeside. om du mon er en af de her selvudråbte halleluja prædikanter der lige har en mirakelkur og så er man helbredt.

Men det er tydeligt at du ved hvad du taler om og du lover faktisk ikke en mirakelkur men nogle redskaber som kan være til hjælp.
Jeg er godt tilfreds med dit kursus” – T.

***

USMINKET, USNOBBET…
JEG GLÆDER MIG TIL DE NÆSTE MANGE LEKTIONER
“…Jeg er kommet godt igang og er glad og tilfreds.
Jeg elsker din jyske tone.

…Du fortæller enkelt og uden dikkedarer.

Den videnskablige underbyggelse er med på en usminket, usnobbet, og fortællende måde… lidt ligesom en fortrolig veninde.

Det synes jeg er rigtig godt og tillidsvækkende, så jeg glæder mig til de næste mange lektioner.

Tak fordi du også fortæller lidt om din egen baggrund…” . (Løs Angstmysteriet) K. N.

***
… LET FORSTÅELIGT OG MEGET NEMT AT FORHOLDE SIG TIL
“Ros til dit materiale for at være let forståeligt og meget nemt at forholde sig til, og sætte sig ind i.”
(kognitive metoder) M.B

KURSET KAN VIRKELIG ANBEFALES
“Det går rigtig godt. Det revet super kursus – med hjælp fra dette og samtaler hos min psykolog, har jeg mærket markant forbedring i denne uge.

Kurset kan virkelig anbefales.”
(kognitive metoder og eksponering) H.K.

***

DIN TILGANG TIL ANGST INSPIRERENDE OG SÆRDELES ANVENDELIG,
OG NEM AT KOMMUNIKERE VIDERE,
SAMT AT DU UDVISER ET OVERBLIK OVER MANGE FASER I ANGSTFORLØB
“Jeg er rigtig glad for at have købt dit kursus.

Jeg arbejder professionelt med unge som har skolevægring,
og havde behov for en at tilgå de unge og deres forældre på en overskuelig og vedkommende facon.

Her har jeg fundet meget inspiration i dit materiale.

Jeg finder din tilgang til angst inspirerende og særdeles anvendelig, og nem at kommunikere videre, samt at du udviser et overblik over mange faser i angstforløb.”
(Slip angsten med viden, stressreducering og mindfulness) Ken Offersen

***

JAG KÄNNER MIG SEDD, RESPEKTERAD, FÖRSTÅDD OCH TRYGG NÄR JAG ARBETAR MED KURSEN,
“Jag är mycket glad för min kurs, även om jag inte har arbetat i djupet med alla uppgifter ännu.

Min upplevelse är att den tar ett mycket omfattande grepp om ångestproblem, belyser det från alla möjliga vinklar och ger många olika verktyg till att arbeta sig fri från ångest.

Jag känner mig sedd, respekterad, förstådd och trygg när jag arbetar med kursen, läser och hör dina ord.”
(Slip angsten med viden, stressreducering og mindfulness) C.E.

***

BÅDE TIL MIG SELV OG SOM ANBEFALING TIL STUDERENDE
“Jeg synes det er et godt kursus både til mig selv og som anbefaling til studerende.

I første omgang fokuserer jeg på mig selv og har desuden studerende som slider med angst og har svært ved at gennemføre studier og eksamener i tankerne.”– B. (Løs Angstmysteriet)

***
MEGET BRUGBART MATERIALE, DU HAR LAVET
Det er et meget brugbart materiale, du har lavet. – L (Tag styring over angsten)

***

ROS TIL DIT MATERIALE FOR AT VÆRE LET FORSTÅELIGT
“Ros til dit materiale for at være let forståeligt
og meget nemt at forholde sig til, og sætte sig ind i. “– M. (Tag styring over angsten)

***

SUPER KURSUS – KAN VIRKELIG ANBEFALES
“Det er et super kursus – med hjælp fra dette og samtaler
hos min psykolog, har jeg mærket markant forbedring i denne uge.

Kurset kan virkelig anbefales.” – H. (Tag styring over angsten)

***

HJÆLPER MIG ENORMT!
“Jeg har indtil videre været enormt glad for dit kursus,
og tanken om nuet hjælper mig enormt!”

TAK! – T. (Stressreducering)

***

FØLER EN RO OG FORTRØSTNING OM, AT JEG NOK SKAL KLARE DET HELE, MED DET MATERIALE JEG HAR FÅET
“jeg er meget glad for kurset og tager det, som du selv skriver,
i et tempo jeg kan være med på.

Jeg bliver klogere og klogere for hver dag,
og jeg er bare så glad for, at jeg fandt din side – slipangsten.dk.

Jeg er pt sygemeldt, så derfor kan jeg rigtig fordybe mig, inden jeg skal igang med den “virkelige” verden igen.

Føler en ro og fortrøstning om, at jeg nok skal klare det hele, med det materiale jeg har fået.

Det er en livslang proces der skal vedligeholdes, og jeg prøver derfor at finde en frem til en tålmodighed der gør processen nemmere
– en dag af gangen, som jeg for 1 måned siden ikke kunne finde ud af.

Tak for din mail, og med den lange skrivelse jeg lige fik skudt af, med det enkle spørgsmål du skrev: om alt er som det skal være?, så er det nok bare min måde at fortælle dig, at jeg er meget glad for det materiale jeg har fået, selvom jeg kun lige er startet – tak!” – R.F. (stressreducering)

***

OMFATTENDE OG GENNEMARBEJDET
“…det er virkeligt omfattende og gennemarbejdet materiale
du har lavet!” (Stressreducering) R.K.

***

GENNEMARBEJDET OG PROFESSIONELT
“…dit kursus virker gennemarbejdet og professionelt!” (Løs Angstmysteriet) H.J.

***
… HJULPET MIG ENORMT!
“Endnu engang tusinde tak for dine online kurser de har hjulpet mig enormt og jeg bruger dem fortsat.

Jeg er godt på vej og har lært at styre min angst for det meste.” (Slip angsten med mindfulness) T.L.

***

HELE VEJEN RUNDT OG PÅ EN VIRKELIG GOD MÅDE
“For det første vil jeg lige fortælle dig, at jeg synes du har lavet et ”fortræffeligt arbejde”.

Jeg synes at man kommer ”hele vejen rundt” og på en virkelig god måde.” (Slip angsten med mindfulness) E.G

***

DET HAR GIVET MIG RIGTIG MEGET HÅB FOR FREMTIDEN
“Tak for din mail og for det fantastiske kursus om at slippe angst og stress.

Jeg åd nærmest hele angstdelen første dag og syntes der allerede er utroligt meget der giver mening for mig og som jeg allerede er i gang med at bruge i det daglige.

Det har givet mig rigtig meget håb for fremtiden og jeg er sikker på
at jeg nok skal komme til at styre mit liv endnu mere,- også udenom angsten.

Glæder mig til at gå i gang med de næste to afsnit og tænker så på at starte forfra bagefter, mens jeg så bruger dine skemaer også.”
(slip angsten med viden, stressreducering og mindfulness) A.M.F.

***

… ALLEREDE HAR HJULPET MIG RIGTIG MEGET
Jeg vil gerne sige mange tak for et super godt online kursus,
som allerede har hjulpet mig rigtig meget.

Jeg får angst af at være stresset i for lang tid, og jeg mærke
at her op til mine eksaminer, er den begyndt at blusse op igen.

Så jeg synes, at det er rigtig dejligt at få skræddersyet et kursus
med stressreducering mod angst. Så mange tak for det!
(slip angsten med viden, stressreducering og mindfulness) H.J.

***

GODTNOK EN ØJENÅBNER OG GLÆDER MIG TIL DE ANDRE KURSER
“… Jeg har været vildt glad for kurset.

Det giver en god grund viden om angsten, og man kommer til at arbejde med sin egen og lære at forstå den.

Jeg er helt vild med øvelserne de er godt nok en øjenåbner og glæder mig til de andre kurser.

Er glad for jeg har muligheden for at arbejde og lære min angst at kende!” (Løs Angstmysteriet) C.J.

***

bæredygtig angsthåndtering - Slip bekymringer og angst!

Savner du svar på et spørgsmål?

Skriv til mig på [email protected]