Mor med angst Planlægger du at blive gravid – eller er du det allerede og har angst? Og ved du ikke, hvordan du skal komme igennem graviditet og første tid som mor, fordi du har angst?

 • Sådan håndterer du angsten under graviditet
 • Kom godt igennem graviditet, fødsel og den første tid som mor
 • Slip angsten og få det liv du ønsker

Forestil dig en graviditet hvor du ved at passe på dig selv og barnet, får en graviditet du både kan nyde og dyrke mens den varer. Og  forestil dig at du føder dit barn, og får den hjælp du har brug for – og den hjælp du ikke modtager – kan du give dig selv?

Forestil dig, at blive mor og den bedste af slagsen, uanset om du har angst eller ej. Forestil dig, at angst blot er en tilstand du lærer at håndtere, og indtil du lærer det – tager de forbehold der varetager dig og dit lille barns liv på bedste vis?

Forestil dig, at selvom det kan blive en hård tid, at alt det du lærer undervejs kommer tilbage til dig i tifold! At fordi du skubber angsten til side og accepterer dens tilstedeværelse, og vælger livet og tilværelsen som mor til i stedet? Gør som jeg – ta’ angsten i hånden og spring ud med livet foran dig!

Kender du til disse tanker om graviditet og livet som mor?

 • “Hvordan skal jeg klare en graviditet – når jeg samtidig kæmper med angst?”
 • “Hvad gør jeg når jeg får angst?”
 • “Hvordan skal jeg klare mig igennem uden medicin?”
 • “Hvor finder jeg hjælp?”
 • “Hvilke strategier kan hjælpe mig?”
 • “Er jeg helt alene?”
 • “Hvordan klarer jeg det selvom jeg står midt i mit livs krise?”

Det gjorde jeg!

Min baggrund med angst rækker tilbage til min ungdom, og jeg forklarer i e-bogen “Mor med Angst”, hvordan angsten har reddet mig som en mare op igennem min voksentid til jeg tog valget om at gå igennem fetilitetsbehandlinger for at blive gravid, i en periode hvor jeg havde rigtig meget at slås med og derfor også havde rigtig meget angst. Dengang vidste jeg ikke de ting som jeg efterfølgende erfarede mig omkring at slippe angsten. Men jeg kæmpede for sagen og det lykkedes mig efter graviditeten at vende skuden og skabe liv og glæde fremfor angst og nedadgående spiraler.

De erfaringer jeg gjorde mig i netop denne, for mig svære tid, gør at jeg i dag, hver dag tiljubler det mirakel at have en 5-årig søn som dagligt udfordrer mig i at håndtere livet og skabe fokus på det der gælder, det der er virkeligt og det der giver mening. Det der skubber angsten til side og får mig til at slippe de sidste murbrokker af angst jeg førhen indkapslede mit liv med.

Min egen graviditet var præget af, ikke at have lært at håndtere angsten. Med den viden og erfaring jeg har fået sidenhen vil jeg videregive mine strategier og gode råd til dig så at du på alle leder og kanter kan få en nemmere graviditet og første tid som mor.

Jeg benytter mig af teknikker som jeg har lært igennem kognitiv adfærdsterapi, ACT (Acceptance and Commitment Therapy) og ikke minds Mindfulness. Teknikker der gør, at jeg i dag håndterer angsten, hvis den opstår.

Emner i Mor med Angst

 • Mor med Angst er beretningen om den periode af mit liv, hvor jeg beslutter mig for at blive mor, om de udfordringer jeg får undervejs til at blive gravid, og under min graviditet. Den er også en berretning om tiden efter fødslen og min første tid som mor.
 • I e-bogen kommer jeg rundt om min baggrund med angst, og hvad det er der trigger angsten så langt op i mit voksne liv.
 • Jeg beskriver ærligt om, hvordan det er at ønske voldsomt at blive gravid, og ikke at kunne. Om at få hjælp med fertilitetsbehandling, og al den angst det medførte.
 • Jeg beretter også om min far, som 3 dage efter jeg får at vide at jeg endelig skal være mor, får at vide er uhelbredelig syg af kræft. Og hvordan det er at skabe liv, samtidig med at min far mister sit.
 • Jeg beretter om, hvordan det er at smide de beroligende piller mens jeg er gravid, lade angsten tage herredømmet, og udsætte al udfordring til den dag jeg havde født.
 • Om at føde, og den første tid som mor uden søvn, og beroligende medicin som ikke længere virkede på mig.
 • Jeg beskrive,r hvordan jeg vender skuden og tager livet i egen hånd og styringen over mine valg tilbage. Hvordan jeg kæmper mig fri af angsten med de nye værktøjer jeg har erfaret mig til og lært.

Hvad får du ud af at læse e-bogen?

 • Du får 17 angststrategier du kan tage med dig som mor med angst
 • Indsigt i hvordan du skal komme igennem graviditeten med angst
 • Inspiration til hvad du kan gøre, når du får angst
 • Gode råd til udfordringer med angsten
 • Inspiration til hvordan du klarer dig igennem uden medicin
 • Hvordan du skal komme godt igennem graviditeten selvom du står midt i dit livs krise!
 • Du opdager at du ikke er alene

 

Slip angsten, kom godt igennem din graviditet og første tid som mor!

Pris: kr. 99,-

Her kan du betale med

betalingskort

 

Hvad synes andre om “Mor med Angst”?

Fra SAXO.com
“En af de mest rørende og dybe fortællinger, jeg længe har læst. Bogen går under huden på en, og rammer dybt i hjertet. Alle kan relatere sig til de oplevelser, der beskrives i denne bog, men graden af angsten, og de tanker og rå følelser, der styrer hovedpersonens liv, er så intense og malerisk, klart beskrevet, at det ikke kan negligeres til at sammenlignes med det man oplever, når man ikke har angst med i alt, hvad man gør.

Der er tale om rå følelser og ærlige beretninger om mobning, social fobi, samt frygten for at være utilstrækkelig og udenfor. Uforsødet fortælling om fertilitetsbehandling og de rutchebaneturer, man går igennem på rejsen til at blive mor. Om at miste nærtstående til kræft og den sorg, der æder en op, og samtidig er så rensende, når den sættes fri.

Ud over at være en hudløs ærlig læringsbog for personer med angst, der overvejer at blive gravide, så er dette også en ”must read” bog for pårørende til angstramte – familie, venner, kollegaer – da den skræller lagene af det tabu, der omkranser angst, og gør det så svært at tale åbent og ærligt om. Alle bør læse denne bog, og udvide deres forståelse for de stærke kræfter, der styrer angstramtes liv, da det er umuligt at sætte sig helt ind i, når man ikke har prøvet det. Derfor er bogens tips og råd med konkrete værktøjer til at slippe angsten guld værd, og yderst brugbare for alle – også dem uden angst.

Jeg kan kun anbefale denne bog, og ønsker at læseren vil ære at Lise Kryger krænger sine inderste tanker og følelser ud for os, for at støtte andre angst ramte, og sejre i kampen om at slippe angsten.”


Kanon bog
“Det er en kanon bog – den kan du godt være rigtig stolt af. Jeg syntes, at du giver et godt indblik i din egen historie og erfaringer både med angsten alene, men også angst når man er gravid og efterfølgende er blevet mor. Du belyser hvilke valg du tog og hvad de valg betød for dig.

Det er godt med dine gode råd og overvejelser, som du giver ud fra din egen erfaring og viden om angst.
Som læser fornemmer man bestemt, at du ved hvad du taler om når du beskriver de udfordringer og belastninger man oplever som angst og gravid.

Det er bestemt en bog, som vil blive læst mange gange, når jeg på et tidspunkt skal være mor”.

Tak for god læsning.
R.N.

Levering

“Mor med Angst” er en e-bog og det vil sige at den bliver sendt til dig på en mail. Den bliver leveret I formatet PDF. PDF er god til at læse på skærmen, men du kan også printe den ud og sidde med den I lænestolen.

Når du trykker på knappen – bliver du omredigeret til Simplero hvor du gennemfører købet. Du kan betale gennem Paypal og Stripe med bl.a. Visakort og MasterCard.

I løbet af kort tid vil du få tilsendt en mail med linket til e-bogen. Du trykker på linket og en PDF åbner sig med e-bogen. Den kan nu læses og hvis du gemmer din på din computer kan du læse den alle de gange du orker.