fbpx

Mindful Kørsel

Forfatter: Lise Kryger
Forlag: Overflod
Publiceret i 2012, 1. udgave, 1. oplag

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne


Kan jeg køre bil når jeg er angst? Hvad gør jeg når jeg kommer kørende og angsten pludselig opstår? Hvad med kørekortet og køreprøven?Mindful Kørsel slip angsten grib livet og kør ud i det blå

Efter jeg har været på fobiskole og angsten er begyndt at slippe sit mangeårige tag i mig, er der mange ting jeg vil og gør for at leve livet og gøre det fuldt ud. At leve livet har for mig bla. betydet at jeg ville lære at køre bil. Men i år fik jeg mulighed for at financiere kørekortet og påbgyndte mine lektioner og stod 3 mdr. senere med et kørekort i hånden.

Ved at bruge mindfulness har jeg kunne flytte mit fokus fra at dreje sig om angstfyldte tanker til at få opmærksomheden tilbage til nuet, bilen og trafikken jeg befandt mig i. Angsten har svært ved at holde fast i mig når jeg holder opmærksomheden på den situation jeg befinder mig i objektivt og ikke-vurderende.

På den måde har jeg opnået, ikke blot at tilegne mig et kørekort, køre bil og håndtere stress og angst der kan opstå, men også drejet mig selv ind på et spor, hvor angsten ikke længere hæmmer mig men bliver håndteret og udfordret så det ikke længere er angsten der bestemmer – men jeg selv.

Bogen Mindful Kørsel er en beskrivelse af hvilke processer jeg har gennemgået og hvilke teknikker jeg har benyttet mig af undervejs. Jeg lægger vægt på at beskrive både de nederlag og sejre der dukkede op undervejs, men også hvordan jeg har valgt at tackle dem.

Bogen handler kort og godt om angst og bilkørsel. Sejre og nederlag. Følelser, krop, tanker og adfærd. Sikkerhedsadfærd og eksponeringer. Om køreprøver og eksamensangst. Om at køre selv og turde tage små skridt og udfordre sig selv fast men nænsomt. Om at bruge mindfulness til at give slip på angsten og køre trygt og med ansvar.

Stjernerne er vurderet af mine læsere!

Lise Kryger

-> JA TAK, LAD MIG KØBE “MINDFUL KØRSEL”

devider

Pssst….!

Hvis du vil lære mere om hvordan du slipper angsten med mindfulness – så har jeg lavet et online kursus til dig hvor du ud over viden om angst og introduceres til mindfulness også får e-bogen “Mindful Kørsel” som BONUS! Tjek det ud her:
Slip Angsten med Mindfulness!

devider


Hvad siger læserne?

“Kan kun anbefale sitet slipangsten.dk og denne fine bog. Her er masser af viden og hjælp til dem, der lider af angst. Jeg synes du gør et fantastisk flot stykke arbejde for folk med angst og det du har bygget op er en kæmpe gave for andre. Det er flot og stort gået af dig”!

Lizl Rand,
Chefredaktør, Aller Media AS


“… spændende og godt skrevet. Jeg blev helt revet med og fik aftensmad 1 time senere”
B. J.”


“Jeg har været meget glad for at læse din tekst – jeg står faktisk selv for at skulle til at tage kørekort, er det ikke morsomt! Og du har så mange gode råd, jeg føler, jeg kan bruge!”

A. L.


“Jeg kunne bestemt godt li din bog, og den ramte mig mange gange på tanker og følelser jeg selv har haft. Den var os hård læsning da den er så totalt rammende og at man genkender så mange situationer.

Jeg kan bestemt bruge det du skrev og ik kun ang trafik og bilkørsel, men os til det at lære at blive i en situation der er dybt angstfyldt. Det der især fangede mig var det at selv om man har angst/social forbi godt kan erhverve sig et kørekort, for det er noget jeg aldrig selv har turdet, men nu overvejer efter at have læst din bog. Pårørende til angst/ socialforbiramte pluds evnt kørelærere, psykologer og os Angstramte ville have rigtig meget gavn af at læse din gode bog.

Jeg vil gerne viderbringe at bogen sagten kan læses og bruges positivt selvom man ik skal ta kørekort, men bare det at man har social angst for man føler sig forstået og set og genkender så mange oplevelser på godt og ondt. Bogen var nem og læse på nær når jeg selv sad med en snert af angst i mig fordi det var så nærtgående og slående.

Jeg vil helt bestemt give din bog 5 stjerner og os gerne mer hvis det var muligt. Tillykke med bogen og kørekortet. Det fantastisk gået og nu ved jeg at alt trods alt kan lade sig gøre, selv med angst.””

***** Henriette Kristensen


“Jeg syntes , at du har skrevet en god bog. Den rammer godt trods det, at du hovedsagelig beskriver dit/dine egne problemer, kan man sagtens overføre det du skriver, på sig selv. Det er lidt svært , at få det hele med i en anmeldelse, for anmeldelsen skal jo ikke være en bog i sig selv. Hvis man selv lider af angst, socialangst eller uanset hvad det er for en slags, vil man kunne genkende sig selv i den.”

Du skriver bredt og rammende, og det er en god bog at starte med til dem der ikke er helt inde i, hvad angst er og hvor voldsomt det påvirker ens liv!

Jeg kan kun anbefale, at denne bog bliver en del af et bibliotek om angst, hvor pårørende eller den angstramte selv, vil få et godt indblik i en sygdom der ikke får den opmærksomhed den fortjener. Med denne bog, er der gode chancer for, at andre vil stå frem og fortælle, deres historie.

Det er en bog, der helt klart har hjemme iblandt andre, inden for denne kategori, og hvis man er i tvivl om hvordan angst kan påvirke en, og hvordan man næsten kan blive invalid hvis man ikke gør noget for, at ændre det, er dette et godt sted at starte.

Flot og ærligt skrevet af et menneske, med stor indsigt og kenskab til denne sygdom, og med en viden om hvad man kan gøre, hvis man selv lider af angst ! En håndfuld stjerner skal den have!”

***** Louis Mosberg Weesgaard


“Så er jeg færdig med bogen. Den greb mig så meget at jeg bare måtte læse den færdig. Ikke selve det at være igang med at tage et kørekort, men dine tanker, følelser, eksponeringer osv osv, kender jeg fra mit eget liv. Jeg har levet med socialfobi i ca 10 år, og først nu her formået at leve mit liv som jeg vil på trods af angst.

Du skriver bogen i et roligt og fangende sprog. Det føles næsten som om jeg kender dig lidt, fordi du åbner dig op og fortæller hvem du er, og præcis hvad du tænker og føler. Det bekræfter mig også i at jeg ikke er den enste der står med angstudfordringer i mit liv. Fordi du beskriver præcis hvad jeg også kan tænke og føle.
Og tillykke med kortet, og den store succesoplevelse det helt sikkert har medført dig i dit liv. Tak fordi jeg måtte læse bogen Lise.”
Mvh Jonas Troelsen”

“Mindful Kørsel er en letlæselig og forståelig bog, som er nem at relatere sig til og virker derfor både vedkommende og interessant. Faktisk kan det være eksponering i sig selv, blot at læse bogen.

Det er tydeligt at forfatteren har arbejdet struktureret og intensivt med sin angst gennem mange år. Den kognitive metode, ACT samt Mindfulness skinner meget tydelig igennem, og er man angstramt vil bogen klart kunne give et indblik i disse metoder til reducering og accept af angst.

Bogen er livsbekræftende og jeg synes bestemt den giver mod til læseren. ”Hvis forfatteren kan, så kan jeg vel også”. Jeg synes bogen henvender sig til både:

  • Angstramte – med og uden kørekort
  • Pårørende
  • Pædagoger
  • coaches og andre som arbejder med angstramte.

Selvom bogen handler om angst under kørsel, så kan metoden til reducering af angst anvendes på hvad som helst, der kan udløse angst.
En brugbar, velskrevet og informativ personlig bog, som jeg bestemt vil anbefale andre at læse.”

Karina Møller Beck
Mindset Coaching

Indlægget her er blevet læst 6513 gange!

Author: Lise Kryger

Tak fordi du læser med! Jeg hedder Lise, og jeg har tilegnet mig stor erfaring indenfor området angst og angstreducering. Det har jeg, fordi jeg selv fik svær socialangst som 15 årig og gik med det ubehandlet indtil jeg var i starten af 30'erne. I dag har jeg sluppet ca. 80% af min angst med værktøjerne viden, stressreducering, mindfulness, kognitive metoder, eksponering og ACT. Få hjælp til også at slippe din angst i dag, med alle værktøjerne i online kurset: Bliv den sejeste angstfighter, knæk koden på din angst – og giv slip! Jeg har tidligere arbejdet som eksponeringslærer ved Jysk Psykologcenter. Jeg har en uddannelse som grafiker. Jeg håber, og brænder for at min viden og erfaring med angst, hjælper dig til også at slippe din angst. Nyd godt af dette med viden, gode råd om at slippe angsten samt nyheder og tilbud gennem mine nyhedsbreve. De bedste hilsener, Lise Kryger, indehaver af Slipangsten.dk

Privacy Preference Center