Dit helt eget videnskit om angst,
Løs Angstmysteriet – bliv klogere end din angst!

– få styr på den grundlæggende viden om angst
– forstå din angst, så du ikke længere behøver at frygte angsten

fordi: viden forebygger ny angst!
fordi: viden forebygger tilbagefald!

 

“…Jeg er kommet godt igang og er glad og tilfreds. Jeg elsker din jyske tone.
Du fortæller enkelt og uden dikkedarer.
Den videnskablige underbyggelse er med på en usminket, usnobbet, og fortællende måde….
lidt ligesom en fortrolig veninde. Det synes jeg er rigtig godt og tillisvækkende,
så jeg glæder mig til de næste mange lektioner.

Tak fordi du også fortæller lidt om din egen baggrund…” K. N. 

HAR DU BRUG FOR…

Grundlæggende viden om angst? En viden, som, når den ligger på rygraden, vil hjælpe dig til at forstå det, der sker i din krop og i dit sind, og som hjælper dig med at forebygge og håndtere angst, samt forebygge tilbagefald?

HAR DU OVERVEJET…

Hvordan dit liv ville være, hvis du ikke længere frygtede angst, men i stedet anså det for at være en del af din evolutionære arv – en overlevelsesmekanisme, som ikke er klogere, end at du med viden og indsigt vil kunne tale den ned – i stedet for at gå i panik?

OG ER DU KLAR TIL…

at vinke farvel til uvidenhed om angst? Og er du klar til at indse, at angsten kan blive din livsguide frem for din fjende ved noget så grundlæggende som at blive klogere end din angst?

Online kurset der forvandler dit syn på angsten

Med online kurset: “Løs mysteriet – bliv klogere end din angst” er det nu blevet muligt, på en simpel og nem måde, at skaffe dig den fornødne viden, du skal bruge til at forebygge ny angst, håndtere angst og forebygge tilbagefald – samtidig med at du opnår større indsigt i dig selv.

Med mine erfaringer og indsamlede viden gennem mange år hjælper jeg dig med at få overblikket over angsten, samtidig med at du også opnår større forståelse og respekt for dig selv.

Forestil dig …

Forestil dig, at du bliver klogere end din angst og får så meget viden og indsigt, at du ikke længere behøver at frygte de fysiske symptomer, tankerne og følelserne, som opstår, hvis angsten skulle melde sin ankomst.

Forestil dig, at angsten blot bliver en følelse for dig, som enhver anden følelse du oplever, og som guider dig rundt i din tilværelse.

Forestil dig, at angsten ligefrem kunne blive en livsledsager – en livsguide, som fortæller dig vigtige ting om dig selv, du endnu ikke var bevidst om, og dét, fordi du har lært, at angsten ikke er farlig,  fordi du forstår dine symptomer, og hvor de stammer fra.
greybobles

Derfor er viden et stærkt værktøj

Forskning viser, at viden omkring din egen angst har stor effekt, når du vil slippe angst, forebygge ny angst og forebygge tilbagefald.

Manglende viden om angst skaber derimod ny angst og fastholder dig i en position, hvor du tror, du ikke længere er herre over dit eget liv – og nemmere mister styringen.

Angst forsvinder ikke alene pga. viden, men viden om din egen angst er et stærkt værktøj, der kan løfte dig højere end angsten og give dig styrke til at vide, at nok føles angst helt forfærdeligt, men at:

 • angst er ikke farligt
 • angst kan håndteres med de rigtige redskaber
 • og angst kan blive din guide for livet, frem for din værste fjende

Det er derfor ikke uden grund, at jeg har valgt, at det første online kursus handler om at løse angstens mysterie, afmystificere angsten og gøre det konkret og håndtérbart.

Det er også derfor, at netop dette kursus er at finde som grundkursus i alle de online kurser, jeg ellers har udviklet.

Det er min overbevisning, med grundlag i egne erfaringer, at uden viden kan angst blive en famlen i blinde, som uden afsæt i realistiske og logiske forklaringer forbliver et monster, som er svær at slippe af med.Løs angstmysteriet

Kurset er især for dig…

– der stadig oplever angsten som et mysterie, og som endnu mangler den grundlæggende forståelse for, hvad angst er – helt grundlæggende.

Det er til dig, som vil opnå viden om angst, for at du bedre kan forstå og følge med i, hvad der sker i din krop, hvordan det hænger sammen fysisk og psykisk, og hvorfor du oplever de symptomer, du mærker, som fx hjertebanken, åndenød, snurren i hænder og læber osv.

Online kurset er for dig, som ikke orker at læse tykke bøger om angst, eller gider at surfe nettet tyndt for at finde artikler og viden om angst. Og til dig, der bare vil have den grundlæggende viden om angst serveret på en nem og overskuelig måde, lige nu og her.

Og til dig, som udover terapi, ønsker et alternativ – et videnskit, som du altid kan “slå op i”, når du ønsker at genvinde overblikket over, hvad angst er.

Dine fordele

Fordelene ved at følge online kurse er, at du i ro og fred kan sætte dig ind i ellers svært fordøjelig viden om angst. Det kan være svært nok at samle fokus, når først angsten har fat. Men med online kurset kan du tage dig al den tid, du har brug for, og inkorporere al den fornødne viden, så det til sidst sidder på rygraden.

Ved at følge online kurset får du et fundament af viden, som ligger til grund for, at du kan:

 • forebygge ny angst
 • forstå din angst, så du ikke længere behøver at frygte den
 • forebygge tilbagefald

Jeg kan hjælpe dig med at forstå din angst

Til dagligt hjælper jeg både mænd og kvinder med at forstå og håndtere deres angst, så de med meningsfyldte valg genvinder det liv, de drømmer om.

Jeg har selv kæmpet det meste af mit voksne liv med angst og har nu med ihærdigt arbejde med mig selv (og en uovervindelig interesse for at vide alt om angsten) knækket koden og sluppet 80 % af angsten. Det har været et sejt træk, og jeg har arbejdet hårdt for at nå hertil.

Min viden har været dyrt købt, men jeg er ikke et sekund i tvivl om, at den har været alle anstrengelserne værd. Alle udfordringerne, alle de gange jeg følte jeg tabte ansigt, fordi angsten tog den sidste værdighed, jeg havde. Og alle de gange jeg mistede håbet, fordi jeg ikke kendte en eneste, der kunne tage mig i hånden og sige: “Jeg har været der, hvor du er, kom, nu skal jeg vise dig, hvordan jeg gjorde”.

Det er min mission at hjælpe dig, der som jeg nægter at give op, og som er klar på at smøge ærmerne op for at få et nemmere, mere meningsfyldt og værdigt liv. Det er mit ønske, at række dig min hånd og vise dig, hvordan jeg gjorde, for at du skal have de bedste kort på hånden, når du skal foretage din rejse til et liv i frihed.

Jeg har arbejdet med Slipangsten.dk siden 2007, hvor jeg har hjulpet 1000-vis af mennesker ved at dele ud af mine erfaringer med at slippe angsten. Jeg har stået frem med min angst for at nedbryde mysteriet og tabuiseringen af angst. Jeg har med min viden og erfaringer været med til at skabe frirum, lettelse, mod og håb for at det er muligt at slippe angsten – og skabe det liv du ønsker.

Udover mit arbejde på Slipangsten.dk har jeg arbejdet som eksponeringslærer hos Jysk Psykologcenter.

 

greybobles

Alt dette får du i online kurset

Løs Angstmysteriet er det grundlæggende kursus i alle mine online kurser, og
handler om den grundlæggende viden om angst.

Kurset formidler svært fordøjelig viden på en måde så de fleste vil kunne være med.

Da det er det grundlæggende kursus, er det præget af viden,
og du kan stort set læne dig tilbage, lytte og få viden serveret, med kun få øvelser.*

Her ser du en komplet oversigt over alt hvad kurset indeholder:

Start

Velkomstvideo og introduktion

Hvad er angst?

Lydfil/tekst: Kæmp, flygt eller spil død

Sådan opstår angst

Lydfil/tekst: Arv og miljø, stress, chok/traume og tanker
Miniguide (+ øvelser): Sådan spotter du angsttriggerne
PDF: Angst journal
Video: Angstkurven – her opstår angsten

Angstens konsekvenser

Lydfil/tekst: Parforholdet, venskabet, det sociale liv, arbejdspladsen, uddannelsen, fysikken og økonomien
Øvelse: Hvilke konsekvenser har angsten haft for dig?
– Din motivation til at slippe angsten!

Derfor får du angst – Hjernen forklarer os forskellen

Lydfil/tekst

Sikkerhedsadfærd / undgåelsesadfærd

Lydfil/tekst
Øvelse: Hvilken sikkerhedsadfærd bruger du?
Øvelse: Hvad undgår du?
Video: Det er her i angstanfaldet at du bruger undgåelsesadfærd

Angst starter i hjernen

Lydfil/tekst: Amygdala, den evige farescanner, angstens fysiologi
Video: Angstens fysiologi

Angst for angsten

Lydfil/tekst: Kommunikér med krybdyrshjernen
Video: Om ansten for angsten + lille, nem øvelse

Angstens symptomer

Lydfil/tekst: Derfor oplever du fysiske symptomer, derfor oplever du psykiske symptomer.
Gennemgang af symptomer, deres udtryk og formål.

Angsttyper

Lydfil/tekst: Generaliseret angst, socialangst, panikangst, sygdomsangst, agorafobi, enkelforbi og OCD.
Test: Hvilken angsttype er du mest?
Øvelse: Øvelse i at slippe angst

Find dit angstniveau

Lydfil/tekst: Gode råd til de forskellige angstniveauer
PDF: Kriseplan

Tag ansvar, slip offerrollen og genvind styring

Lydfil/tekst
PDF: 11 tips til at slippe offerrollen og genvinde styring

Slip skyldfølelsen

Lydfil/tekst
Øvelse: Er der grund til skyldfølelse?

Slip selvfokus

Lydfil/tekst
Øvelse: Fra selvfokus til nærvær
Lydfil: Opmærksomhedsøvelse

I alt:

100+ minutters lydfiler, delt op i 19 spiselige bidder
5 videoer
1 miniguide
6 øvelser
3 PDF’er – tips og test

++ Bonusser ++

E-bogen: “Boost dit Selvværd – med selvværdsstrategier og 5 stærke selvværdsøvelser” (værdi kr. 49,00)
E-bogen: “Skemaer” (værdi kr. 47,00)
Video med interview af Lise Kryger af Helene Rosendahl Hillersdal om angst (1 times varighed)

greybobles

Hvad koster det?

Prisen for at få den grundlæggende viden om angst
(lydfiler, videoer, miniguide og øvelser) + bonusser er

kr. 399,-

  NB! Dette kursus er det grundlæggende viden-kursus i alle mine online kurser. Dvs. at

– hvis du ønsker at få hjælp af mine andre værktøjer, anbefaler jeg dig at købe et af disse kurser i stedet:

(tryk på det ønskede kursus, for at læse mere om det  )

Slip angsten med viden, stressreducering og mindfulness

 

Tag styring over angsten – med kognitive metoder og eksponering

Bliv den sejeste angstfigther. Knæk koden på din angst – og giv slip!

greybobles

  Ofte stillede spørgsmål:

 1. Hvordan foregår det her – helt konkret?
  SVAR: Når du følger linket her, bliver du videreført til en side, en slags platform (Simplero) hvorpå kurset ligger. Her vil du blive bedt om at indtaste dit navn og dine betalingsinformationer. Når du har gjort det og har trykket på købet, vil du få tilsendt mails med link til kursus samt login oplysningerne. Når du følger dette link kommer du til dit kursus. Her bruger du dine login oplysninger for at logge på dit kursus område.
  Kursus området består af en forside, og en menu du kan tryke på. Når du trykker på dem kommer du ind på hvert enkelt modul eller kapitel, hvor du finder lydfiler, tekst og videoer. Her ligger også øvelser i form af PDF’er.
 2. Jeg har købt kurset, men der kommer ikke noget til mig?
  SVAR: Har du tjekket den indbakke som passer med den emailadresse du har skrevet ? Har du tjekket dit spamfilter? Indimellem er der nogle som skriver deres email forkert, det kan ske for os alle. Hvis det er tilfældet er dine oplysninger røget til den emailadresse du har skrevet. Skriv til [email protected] – så hjælper jeg dig videre til dit kursus.
 3. Skal jeg være teknisk klog for at tage et digitalt kursus?
  SVAR: Nej, slet ikke. Kurset ligner lidt en hjemmeside. Har du en computer og ved hvordan du kommer rundt på internettet og hjemmesider – så er du allerede godt med.
 4. Hvad nu hvis jeg ikke kan koncentrere mig om det hele?
  SVAR: Så tager du bare et skridt af gangen. Du kan tage kurset i dit helt eget tempo, og når du downloader det hele til at ligge på din computer, vil det være til din rådighed – resten af livet.
 5. Må jeg dele mit online kursus med andre?
  SVAR: Nej. Kurset er helt unikt til dig og ingen andre. Jeg vil bede dig om at respektere dette. Hvis du ønsker flere licenser til dit køb, så skriv til mig på [email protected] og få en god pris.
 6. Slipper jeg al angsten gennem dette kursus?
  SVAR: Angsthåndtering er som et håndværk du skal lære at bruge. Med viden, øvelser og erfaring vil du med tiden lære at håndtere angsten så du slipper. Viden er et af de store værktøjer, som du vil få brug for i din process til at slippe angsten, og sammen med andre værktøjer og terapi vil du være fantastisk rustet til at ryste angsten af dig.
 7. Undgår jeg at gå i terapi med dette kursus?
  SVAR: Al angst er individuelt. For nogle vil viden være det sidste forløsende værktøj i deres angsthåndterings værktøjskasse. For andre vil dette være det første skridt på deres vej. Online kurset “Løs Angstmysteriet – bliv klogere end din angst” erstatter ikke terapi, men er et usædvanligt godt bud på hvordan du kan hjælpe dig selv både før og efter du har gået i terapi eller samtidig.

greybobles

Hvad siger de andre om kurset?

Usminket, usnobbet… jeg glæder mig til de næste mange lektioner

“…Jeg er kommet godt igang og er glad og tilfreds.

Jeg elsker din jyske tone.
…Du fortæller enkelt og uden dikkedarer.

Den videnskablige underbyggelse er med på en usminket, usnobbet, og fortællende måde
… lidt ligesom en fortrolig veninde.

Det synes jeg er rigtig godt og tillidsvækkende,
så jeg glæder mig til de næste mange lektioner.

Tak fordi du også fortæller lidt om din egen baggrund…” K. N.

***

Gennemarbejdet og professionelt

“…dit kursus virker gennemarbejdet og professionelt!” H.J.

***

Godtnok en øjenåbner og glæder mig til de andre kurser

“…Jeg har været vildt glad for kurset.
Det giver en god grund viden om angsten,
og man kommer til at arbejde med sin egen og lære at forstå den.

Jeg er helt vild med øvelserne de er godt nok en øjenåbner,
og glæder mig til de andre kurser.

Er glad for jeg har muligheden for at arbejde og lære min angst at kende!” C.J.

bæredygtig angsthåndtering

Savner du svar på et spørgsmål?

Skriv til mig på [email protected]