Januar udsalg på Slipangsten.dk

Januar udsalg! Spar op til 40%!

Først og fremmest: Godt nytår!

Januar kan være så smuk, med sol, sne og blå himmel. Men selvom den også kan være mørk, grå og kold, så behøver det ikke være trist.

Tænd et sterarinlys. Klæd dig varmt på og gå en tur. Læs en god bog. Gå i biffen.

– eller sæt dig et rart sted med dit nye online kursus og mærk håbet indfinde sig igen, så er du igang, du er på vej.

Din investering i dig selv falder aldrig i værdi. Den har du med dig hele livet.

Nu får du muligheden for at lære at håndtere angsten gennem online kurserne på Slipangsten.dk og samtidig spare helt op til 40% af prisen!

I dag og frem til 29. januar kan du vælge nedenstående online kurser til udsalgspris og få spandevis af de stærkeste værktøjer, du kan bruge nu og fremover til du slipper angsten.

Hvilke online kurser får du rabatter på?

Disse online kurser får du rabat på mens udsalget varer:

SPAR 40%:

 

  Bliv den sejeste angstfighter! Knæk koden på din angst – og giv slip!

SPAR 30%:

 

  Slip angsten med viden, stressreducering og mindfulness

 

  Tag styring over angsten – med kognitive metoder og eksponering

Lise Kryger

Tak fordi du læser med! Jeg hedder Lise, og jeg har tilegnet mig stor erfaring indenfor området angst og angstreducering. Det har jeg, fordi jeg selv fik svær socialangst som 15 årig og gik med det ubehandlet indtil jeg var i starten af 30'erne. I dag har jeg sluppet ca. 80% af min angst med værktøjerne viden, stressreducering, mindfulness, kognitive metoder, eksponering og ACT. Få hjælp til også at slippe din angst i dag, med alle værktøjerne i online kruset: Bliv den sejeste angstfighter, knæk koden på din angst – og giv slip! Jeg har tidligere arbejdet som eksponeringslærer ved Jysk Psykologcenter. Jeg har en uddannelse som grafiker. Jeg håber, og brænder for at min viden og erfaring med angst, hjælper dig til også at slippe din angst. Nyd godt af dette med viden, gode råd om at slippe angsten samt nyheder og tilbud gennem mine nyhedsbreve. De bedste hilsener, Lise Kryger, indehaver af Slipangsten.dk