Har du fået hjælp for din angst her fra mig på Slip Angsten?

Jeg skal interviewes om Slip Angsten på tirsdag. Til det skal jeg bruge en “case” om “en” som er blevet hjulpet med sin angst med hjælp fra Slip Angsten. Føler du at du har fået hjælp til din angst herfra? Og må jeg høre hvordan? Du kan skrive her – eller til mig på lise@slipangsten.dk (du forbliver anonym).

Du kan også vælge at kommentere herunder indlægget.

Jeg håber at høre fra dig  God weekend 

PS: Det behøver ikke være nogen stil, bare et par linier 

På forhånd 1000 tak 🙂

Trackback fra din side.

Lise Kryger

Tak fordi du læser med! Jeg hedder Lise, og jeg har tilegnet mig stor erfaring indenfor området angst og angstreducering. Det har jeg, fordi jeg selv fik svær socialangst som 15 årig og gik med det ubehandlet indtil jeg var i starten af 30'erne. I dag har jeg sluppet ca. 80% af min angst med værktøjerne viden, stressreducering, mindfulness, kognitive metoder, eksponering og ACT. Få hjælp til også at slippe din angst i dag, med alle værktøjerne i online kruset: Bliv den sejeste angstfighter, knæk koden på din angst – og giv slip! Jeg har tidligere arbejdet som eksponeringslærer ved Jysk Psykologcenter. Jeg har en uddannelse som grafiker. Jeg håber, og brænder for at min viden og erfaring med angst, hjælper dig til også at slippe din angst. Nyd godt af dette med viden, gode råd om at slippe angsten samt nyheder og tilbud gennem mine nyhedsbreve. De bedste hilsener, Lise Kryger, indehaver af Slipangsten.dk

Lav en kommentar