Guide: Sådan vælger du det online kursus, der passer bedst til dig

Hvilket kursus skal du vælge, så du får bedst mulig hjælp til at slippe din angst? Det kan være svært at vide hvilket online kursus du skal investere i. Denne guide hjælper dig igennem processen, så du nemmere vælger det kursus, der passer til dig.

Du er kommet her ind på slipangsten.dk og jeg går ud fra at du læser dette indlæg, fordi du har mærket angst igennem en kortere eller længere periode – og derfor nu ønsker at slippe angsten.

Måske har du fået hjælp til din angst før – enten ved en terapeut eller psykolog. Måske har du endda fået hjælp hos flere psykologer (og mange gange) men stadig mangler at arbejde nogle områder igennem.

Det kan også være at du aldrig har fået psykologhjælp men ønsker at sætte dig ind i, hvad angst er og stille og roligt lære de forskellige værktøjer at kende – helt på egne præmisser, selvstændigt og i eget tempo.

Det vigtigste er at du er nået til et punkt hvor du har fået nok af at angsten har taget for meget over og styrer alt for meget i dit liv – og føler dig topmotiveret for at tage de skridt, der skal til for at slippe angsten.

Så langt så godt? Så er du kommet til det helt rigtige sted…

Online kurserne er til dig, der…

Kender du dette: Du vil gerne investere i dig selv og din livskvalitet – men hvordan ved du at du nu også får noget igen for de penge, du investerer?

Lige så svært det er for dig at vurdere et lukket online kursus på forhånd, lige så svært er det for mig at vurdere om kurset, nu også hjælper lige netop dig.

Men jeg kan hjælpe dig på vej til at tage den rette beslutning ved at beskrive nogle af de ting, der taler for at et online kursus er lige noget for dig.

Der er god sandsynlighed for at du vil have det godt med at tage et online kursus, når du nikker genkendende til en eller flere af disse punkter:

Du:

  • elsker at arbejde selvstændigt
  • føler dig topmotiveret til at engagere dig i at lære, hvordan du slipper angsten
  • har erkendt, at du har brug for hjælp til at slippe din angst
  • er moden og kan arbejde med dig selv – selvstændigt (minimum 18 år)
  • føler dig ansvarlig for dine egne følelser, tanker og handlinger
  • er bevidst om at angsthåndtering sjældent er et ‘quickfix’ men nærmere en process, du skal gennemgå
  • er klar til at give slip de vigtige steder for at skabe grobund for nyt
  • vil meget mere med dit liv end det liv, angsten tillader
  • er mere end superklar til at smøge ærmerne op og tage de første vigtige skridt ud af angsten

Online kurserne hjælper dig med at slippe din angst

Jeg har forsøgt at tydeliggøre hvad online kurserne indholder på deres egne sider her på Slipangsten.dk. Tryk evt. på billederne for at få det fulde oprids af hvert enkelt online kursus.

Jeg håber at kurserne giver dig den viden du skal bruge for at træffe valget om, hvilket online kursus der er for dig.

Hvis du synes der mangler informationer, så skriv det til mig på: [email protected], så opdaterer jeg siden løbende.

Fælles for alle kurserne

Alder:

Minimum 18 år. Online kurserne kan også bruges til dig der er forælder til et barn eller ung – der har angst.

Materiale:

Alt materiale er delt op i små, overkommelige bidder.

Køn:

Mænd og kvinder

Hjælp til:

Stressrelateret angst

1. Bliv den sejeste Angstfighter – knæk koden på din angst og giv slip

Bliv den sejeste angstfighter

Omfang

Stort

Emner

Viden og værktøjer til at slippe angsten: stressreducering, mindfulness, kognitive metoder og eksponering. Herunder også inspireret af ACT (acceptance and commitment therapy)

Hvilke angsttyper kan kurset hjælpe dig med

Stressrelateret angst. Generaliseret angst, socialangst, agorafobi, panikangst, helbredsangst, OCD
(kurset henvender sig ikke til én bestemt angsttype – men til flere angsttyper)

Kort beskrivelse

Det ultimative kursus for dig, der ønsker den helt store pakke med massevis af øvelser og redskaber, der hjælper dig med at slippe angsten. Online kurset består af de to kurser ‘Slip angsten med stressreducering og mindfulness’ og ‘Tag styring over angsten’.

Hvor lang tid, skal du regne med at bruge på at gennemgå kurset?

Når du vil lytte alle filerne igennem og gennemgå alle øvelserne, skal du regne med at bruge minimum mellem 10-15 uger. Men du bestemmer selv farten og hvor lang tid du vil bruge.

Konkret: Ca. 6 timers lydfiler, ‘nødhjælpsknap’ (lydfil, der guider dig ud af angstanfald), 6 videoer, 79 øvelser, 11 afspændinger og 10 mindfulnessmeditationer og øvelser

Kurset er blevet lavet om til en bog, som udkommer midt i juni 2020. Skriv dig op og få en mail, når den udkommer her: Ja tak, send mig en mail, når bogen udkommer!

***

2. Slip bekymringerne

Generaliseret angst: Slip bekymringerne

Omfang

Mellem

Emner

Viden og værktøjer til at slippe generaliseret angst og overbekymring. Du får værktøjer hentet fra stressreducering, kognitive metoder, metakognitive metoder og ACT.

Hvilke angsttyper kan kurset hjælpe dig med

Stressrelateret angst. Generaliseret angst. Selvom du kæmper med andre angsttyper, kan du også få noget ud af dette kursus.

Kort beskrivelse

Online kurset hjælper dig med at slippe generaliseret angst og overbekymring. Du lærer hvordan du håndterer uvished og katastrofetanker, både ved at sænke stressniveauet men også ved at forholde dig til dine tanker på en måde så du slipper unødig grublen, katastrofetanker og overbekymring.

Hvor lang tid, skal du regne med at bruge på at gennemgå kurset?

Når du vil lytte alle filerne igennem og gennemgå alle øvelserne, skal du regne med at bruge minimum mellem 6-8 uger. Men du bestemmer selv farten og hvor lang tid du vil bruge.

Konkret: 3½ times lydfiler, 30 arbejdsark, 11 tests, øvelser, afspændinger, oversigter, tips og video.

Pris: Kr. 799,-

  Se alt om kurset her: Slip bekymringerne

***

3. Selvværdskuren: Få mod til at være den du er og stå op for dig selv. Nu og resten af livet

Selvværdskuren: Få mod til at være den du er og stå op for dig selv

Omfang

Mellem

Emner

Selvværdskuren hjælper dig tilbage til den du er inderst inde. Du får værktøjer til at styrke dit selvværd og til at stå ved og op for dig selv.

Hvilke angsttyper kan kurset hjælpe dig med

Selvværdskuren er til dig, der har et lavt selvværd og samtidig kæmper med angst. Det kan fx være social angst men det kan også være anden type angst.

Kort beskrivelse

Du lærer om sammenhængen mellem det lave selvværd og angst. Du lærer, hvordan du ved at styrke dit selvværd ikke bare forebygger men også slipper angst. Selvværdskuren er en kur der hjælper dig med at se ærligt på dig selv, lytte til dine signaler og mavefornemmelse. Stå ved det du mærker og stå op for den du er.

Hvor lang tid, skal du regne med at bruge på at gennemgå kurset?

Kurset er forholdsvist hurtigt at lytte igennem. Men forvent dog alligevel at bruge minimum 4-5 uger på at gennemgå alle øvelserne. Gerne mere. Jo mere, du går i dybden, jo mere lærer du.

2 timer og 45 minutters lydfiler – delt op i små bider (65 arbejdsark, tests, oversigter og tips)

Pris: Kr. 799,-

  Se alt om kurset her: Selvværdskuren: Få mod til at være den du er og stå op for dig selv

***

Online kursus eller psykolog – hvad skal du vælge?

De fleste der har angst inde over livet vil på et eller andet tidspunkt få brug for et forløb hos en psykolog. Men måske har du allerede været igennem et – eller flere forløb og stadig kæmper med angsten?

Det kan være at du lige nu står og skal træffe en beslutning om du skal investere i et online kursus eller om du skal investere i et forløb hos en psykolog. Hvordan ved du, om du skal vælge det ene eller det andet?

Der er stor forskel på om du vælger at få hjælp til at slippe angsten via et online kursus eller gennem et forløb hos en psykolog.

Når du vælger at gå til psykolog gennemgår du en terapeutisk process som kun kan lade sig gøre når du sidder overfor en person, der ser dig ind i øjnene. Du får et menneske foran dig der stiller dig spørgsmål og som ser dine reaktioner og som kan “mærke dig”. Det får du ikke gennem et online kursus.

Til gengæld får du en hel masse konkret viden og værktøjer i mine online kurser, som du kan bruge

både før, under og efter et forløb hos psykologen.

Online kurserne giver dig mulighed for selvstændigt at håndtere angst i dit liv, når den er der – og ikke bare de gange, hvor du møder op til en psykolog. Du vil altid kunne trække værktøjerne frem igen og igen uden at skulle bestille tid eller stå på venteliste.

Derudover giver online kurserne dig den viden og sammenhæng du skal bruge for at forstå hvordan angsten agerer – det er der ikke altid mulighed for at få hos en psykolog.

 

Er du stadig i tvivl?

Skriv et par ord ord om din angst til mig – så hjælper jeg dig

med at finde det online kursus, der passer bedst til dig.

Skriv til [email protected]

 

 

Indlægget her er blevet læst 2195 gange!

Author: slipangsten

Indehaver og stifter af Slipangsten.dk. Har arbejdet som eksponeringslærer ved Jysk Psykologcenter. Har siden jeg var 15 år kæmpet med socialangst. Har igennem et voksenliv tilegnet mig stor erfaring indenfor området angst og angstreducering. Har haft store resultater med kognitiv adfærdsterapi, ACT og mindfulness. Uddannet mediegrafiker. Lise Kryger