Glæd en anden… eller dig selv!

Julen er alletiders tidspunkt at glæde andre
– men hvorfor ikke også dig selv?

Ved at købe Mindful Kørsel eller Skemaer, glæder du ikke kun dig selv eller Giv en gave fra Slip angstenen af dine kære,  – du er hermed også aktivt støttende til vedligeholdelse af Slip Angsten og fremover være medvirkende til dens eksistens ud i fremtiden. På forhånd tak for købet og god jul.Kh. Lise

shop på slip angsten

Køb Skemaer

Skemaer slip angsten

Kr. 49,-

Køb Mindful Kørsel

Mindful Kørsel Slip angsten

Kr. 99,-

Køb Mindful Kørsel

Indlægget her er blevet læst 2122 gange!

Tags:, , ,

Trackback fra din side.

Lise Kryger

Tak fordi du læser med! Jeg hedder Lise, og jeg har tilegnet mig stor erfaring indenfor området angst og angstreducering. Det har jeg, fordi jeg selv fik svær socialangst som 15 årig og gik med det ubehandlet indtil jeg var i starten af 30'erne. I dag har jeg sluppet ca. 80% af min angst med værktøjerne viden, stressreducering, mindfulness, kognitive metoder, eksponering og ACT. Få hjælp til også at slippe din angst i dag, med alle værktøjerne i online kruset: Bliv den sejeste angstfighter, knæk koden på din angst – og giv slip! Jeg har tidligere arbejdet som eksponeringslærer ved Jysk Psykologcenter. Jeg har en uddannelse som grafiker. Jeg håber, og brænder for at min viden og erfaring med angst, hjælper dig til også at slippe din angst. Nyd godt af dette med viden, gode råd om at slippe angsten samt nyheder og tilbud gennem mine nyhedsbreve. De bedste hilsener, Lise Kryger, indehaver af Slipangsten.dk