Angstbehandlere resultat

Der blev søgt på:
  • image-98

  Jesper Sloth, Psykoterapeut MPF

  Angst, tristhed og selvusikkerhed er ubehagelige tilstande men næsten altid naturlige udtryk for, at vigtige personlige forandringer “banker på”. Jeg har solid faglig baggrund og mangeårig erfaring i håndteringen af de ubehagelige tilstande på måder, der sikrer heling og udvikling.
  • image-64

  Psykolog Maiken Lykke. Metakognitiv psykologklinik.

  Jeg er autoriseret psykolog og certificeret metakognitiv terapeut. Metakognitiv terapi er en utrolig effektiv terapiform. Her fokuseres på at reducere […]
  • image-90

  Alex Gamberini – Psykoterapi i København/Roskilde

  Som psykoterapeut i København har jeg stor erfaring i samtaler med mennesker, der oplever symptomer på lavt selvværd, stress, angst og depression.
  • image-88

  IN MOTUS – Psykologisk praksis

  IN MOTUS er en psykologisk praksis, som bliver drevet af psykologerne Rikke Jessing og Mia Lind. Vores klinik ligger centralt i imødekommende og behagelige lokaler i Ryesgade på Nørrebro.
  • image-87

  Anne Qvist

  Jeg tilbyder individuel terapi, familieterapi, terapi til børn og unge, rådgivning til forældre og supervision. De vigtigste redskaber i mit arbejde er kontakt og nærvær. Som terapeut har jeg øje for, hvornår de enkelte problematikker udspiller sig i vores rum således, at vi får øje på dem her og nu.
  • image-75

  vinderød

  Mit arbejde med tusindvis af klienter har lært mig, at ingen ønsker at være en anden – vi vil alle sammen dybest set bare være os selv. Jeg kan hjælpe dig med at komme tilbage til den ægte version af dig.
  • image-63

  Psykoanalytiker Morten Ditlevsen

  Psykoanalyse er en relevant mulighed for de fleste mennesker. Det er et forløb, hvor det gennem samtalen bliver muligt at forandre det, der begrænser dit liv. Den psykoanalytiske erfaring viser, at de psykoanalytiske samtaler faktisk kan ændre vores liv og vores psykiske velbefindende.
  • image-71

  Psykologerne ved Kongens Nytorv

  Vi er 15 psykologer, som står klar til at hjælpe med dig med de problemer, som du og mange andre står over for i hverdagen. Vi tilbyder bl.a. behandling af angst, depression, børn med specifikke vanskeligheder, lavt selvværd, stress og udbrændthed, traumer, sorg og kriser, selvskadende unge, ADHD, problemer og udvikling, seksuelle overgreb, spiseforstyrrelser, særligt sensitive osv.
  • image-55

  Psykolog Marie Tolstrup, Børne- og ungepsykologisk praksis

  Alle har som et led i deres naturlige udvikling oplevet forbigående angst. Angst er nemlig en normal følelse som er […]
  • image-24

  Praksis for kognitiv terapi

  Praksis for Kognitiv Terapi er en veletableret og specialiseret psykologpraksis i København K og i Hellerup. Her har vi siden 2003 […]