Mor med angst

Angst og gravid?

Mor med AngstPlanlægger du at blive gravid – eller er du det allerede og har angst? Og ved du ikke, hvordan du skal komme igennem, fordi du har angst?

 • Få beretningen om hvordan jeg kom igennem!
 • Få 17 stærke angststrategier du kan bruge nu og her!
 • Slip angsten og få fokus på det der giver mening for dig!
 • Indsigt, viden og inspiration til at slippe angsten!

Forestil dig en graviditet hvor du ved at passe på dig selv og barnet, får en graviditet du både kan nyde og dyrke mens den varer. Og  forestil dig at du føder dit barn, og får den hjælp du har brug for – og den hjælp du ikke modtager – er du i stand til at give dig selv!

Forestil dig, at blive mor og den bedste af slagsen, uanset om du har angst eller ej. Forestil dig, at angst blot er en tilstand du lærer at håndtere, og indtil du lærer det – tager de forbehold der varetager dig og dit lille barns liv på bedste vis?

Forestil dig, at selvom det kan blive en hård tid, at alt det du lærer undervejs kommer tilbage til dig i tifold! At fordi du vender fokus væk fra angsten, accepterer den og vælger livet og tilværelsen som mor til i stedet – slipper angsten!

Hvordan vil det være for dig, hvis din graviditet bliver intens, nærværende, udfordrende og at være mor, sådan som du inderst inde – bag angsten?

 

Kender du til disse tanker om graviditet og livet som mor?

 • “Hvordan skal jeg klare en graviditet – når jeg samtidig kæmper med angst?”
 • “Hvad gør jeg når jeg får angst?”
 • “Hvordan skal jeg klare mig igennem uden medicin?”
 • “Hvor finder jeg hjælp?”
 • “Hvilke strategier kan hjælpe mig?”
 • “Er jeg helt alene?”
 • “Hvordan klarer jeg det selvom jeg står midt i mit livs krise?”

Det gjorde jeg!

Min baggrund med angst rækker tilbage til min ungdom, og jeg forklarer i e-bogen “Mor med Angst”, hvordan angsten har reddet mig som en mare op igennem min voksentid til jeg tog valget om at gå igennem fetilitetsbehandlinger for at blive gravid. Det var en periode i mit liv, hvor jeg havde rigtig meget at slås med og derfor også havde rigtig meget angst. Dengang vidste jeg ikke de ting som jeg efterfølgende erfarede mig omkring at slippe angsten. Men jeg kæmpede for sagen og det lykkedes mig efter graviditeten at vende skuden og skabe liv og glæde, fremfor angst og nedadgående spiraler.

De erfaringer jeg gjorde mig, i netop denne, for mig, svære tid, gør at jeg i dag, hver dag tiljubler det mirakel at have en 5-årig søn. De erfaringer bliver jeg dagligt udfordret med, i forhold til at håndtere livet, og skabe fokus på det der gælder, det der er virkeligt og det der giver mening. Det er de erfaringer, jeg i denne periode hvor bogen foregår, som jeg i dag bruger til at slippe de sidste murbrokker af angst jeg førhen indkapslede mit liv med.

Min egen graviditet var dengang præget af, ikke at have lært, hvordan jeg håndterer angsten. Med den viden og erfaring jeg har fået sidenhen, vil jeg med “Mor med angst” videregive mine strategier og gode råd til dig, så at du får en nemmere graviditet og første tid som mor.

Jeg benytter mig af teknikker som jeg har lært igennem kognitiv adfærdsterapi, ACT (Acceptance and Commitment Therapy) og ikke minds Mindfulness. Teknikker der gør, at jeg i dag håndterer angsten, hvis den opstår.

Emner i Mor med Angst

 • Mor med Angst er beretningen om den periode af mit liv, hvor jeg beslutter mig for at blive mor, om de udfordringer jeg får undervejs til at blive gravid, og under min graviditet. Den er også en berretning om tiden efter fødslen og min første tid som mor.
 • I e-bogen kommer jeg rundt om min baggrund med angst, og hvad det er der trigger angsten så langt op i mit voksne liv.
 • Jeg beskriver ærligt om, hvordan det er at ønske sig voldsomt at blive gravid, og ikke at kunne. Om at få hjælp med fertilitetsbehandling, og al den angst det medførte.
 • Jeg beretter også om min far, som 3 dage efter jeg får at vide at jeg endelig skal være mor, får at vide er uhelbredelig syg af kræft. Og hvordan det er at skabe liv, samtidig med at min far mister sit.
 • Jeg beretter om, hvordan det er at smide de beroligende piller mens jeg er gravid, lade angsten tage herredømmet, og udsætte al udfordring til den dag jeg havde født.
 • Om at føde, og den første tid som mor uden søvn, og beroligende medicin som ikke længere virkede på mig.
 • Jeg beskriver hvordan jeg vender skuden og tager livet i egen hånd, og styringen over mit liv tilbage. Hvordan jeg kæmper mig fri af angsten med de nye værktøjer jeg har erfaret mig til og lært.
 • Om at kaste håndklæder i ringen og tage 3 måneder på en fobiskole for at lære at håndtere angsten
 • Om udfordringerne, eksponeringerne, og den lange, seje vej jeg begynder at gå for at slippe angsten
 • Om, at selvom det kan være rigtig, rigtig svært godt kan lykkes at vende skuden og tage føringen tilbage over sit liv
 • Om at blive mor – og gå den vej der skal til, selvom angsten hvisker “det kan du ikke”

Du får

 • Beretningen om hvordan jeg kom igennem!
 • 17 stærke angststrategier du kan bruge nu og her!
 • Fokus på det der giver mening for dig!
 • Indsigt, viden og inspiration til at slippe angsten!

 

 

Slip angsten, kom godt igennem din graviditet og første tid som mor!

Pris:kr. 99,-

 

Hvad synes andre om “Mor med Angst”?

Fra SAXO.com: “En af de mest rørende og dybe fortællinger, jeg længe har læst. Bogen går under huden på en, og rammer dybt i hjertet. Alle kan relatere sig til de oplevelser, der beskrives i denne bog, men graden af angsten, og de tanker og rå følelser, der styrer hovedpersonens liv, er så intense og malerisk, klart beskrevet, at det ikke kan negligeres til at sammenlignes med det man oplever, når man ikke har angst med i alt, hvad man gør. Der er tale om rå følelser og ærlige beretninger om mobning, social fobi, samt frygten for at være utilstrækkelig og udenfor. U forsødet fortælling om fertilitetsbehandling og de rutchebaneturer, man går igennem på rejsen til at blive mor. Om at miste nærtstående til kræft og den sorg, der æder en op, og samtidig er så rensende, når den sættes fri. Ud over at være en hudløs ærlig læringsbog for personer med angst, der overvejer at blive gravide, så er dette også en ”must read” bog for pårørende til angstramte – familie, venner, kollegaer – da den skræller lagene af det tabu, der omkranser angst, og gør det så svært at tale åbent og ærligt om. Alle bør læse denne bog, og udvide deres forståelse for de stærke kræfter, der styrer angstramtes liv, da det er umuligt at sætte sig helt ind i, når man ikke har prøvet det. Derfor er bogens tips og råd med konkrete værktøjer til at slippe angsten guld værd, og yderst brugbare for alle – også dem uden angst. Jeg kan kun anbefale denne bog, og ønsker at læseren vil ære at Lise Kryger krænger sine inderste tanker og følelser ud for os, for at støtte andre angst ramte, og sejre i kampen om at slippe angsten.”

Levering

Mor med Angst er en E-bog og det vil sige at den bliver sendt til dig på en mail. Den bliver leveret i formatet PDF. Mor med Angst er 102 sider. PDF er god til at læse på skærmen, men du kan også printe den ud og sidde med den I lænestolen.

Når du trykker på knappen – bliver du omredigeret til EPAY, i et nyt vindue der åbner. Her skriver du dine oplysninger og gennemfører købet.

I løbet af kort tid vil du få tilsendt 2 mails. Den ene siger Tak for dit køb og indeholder dit link til e-bogen. Linket er aktivt I 45 timer. Du trykker på linket og en PDF åbner sig med e-bogen. Den kan nu læses og hvis du gemmer din på din computer kan du læse den alle de gange du orker.

Når du ikke at downloade inden 45 timer – så send mig blot en mail på info@slipangsten.dk og du vil få dem tilsendt personligt af mig på ny.

Hvad nu hvis jeg ikke har Dankort, VISA, MasterCard, Maestro eller JCB?

– Så kan du bruge bankoverførsel. Når du har trykket på købsknappen bliver du stadig omstillet til EPAY, men i stedet for at vælge korttyperne, vælger du Bankoverførslerne: Nordea e-betaling eller Danske Netbetalinger.

Du kan også skrive til mig på info@slipangsten.dk, så jeg ved du skal have e-bogen tilsendt, og indsæt pengene på denne konto:

Lise Kryger, Nordea
Reg.nr.: 2251
Kontonr.: 4377 279 528

Indlægget her er blevet læst 1704 gange!

Tags:

Trackback fra din side.

Lise Kryger

Tak fordi du læser med! Jeg hedder Lise, og jeg har tilegnet mig stor erfaring indenfor området angst og angstreducering. Det har jeg, fordi jeg selv fik svær socialangst som 15 årig og gik med det ubehandlet indtil jeg var i starten af 30'erne. I dag har jeg sluppet ca. 80% af min angst med værktøjerne viden, stressreducering, mindfulness, kognitive metoder, eksponering og ACT. Få hjælp til også at slippe din angst i dag, med alle værktøjerne i online kruset: Bliv den sejeste angstfighter, knæk koden på din angst – og giv slip! Jeg har tidligere arbejdet som eksponeringslærer ved Jysk Psykologcenter. Jeg har en uddannelse som grafiker. Jeg håber, og brænder for at min viden og erfaring med angst, hjælper dig til også at slippe din angst. Nyd godt af dette med viden, gode råd om at slippe angsten samt nyheder og tilbud gennem mine nyhedsbreve. De bedste hilsener, Lise Kryger, indehaver af Slipangsten.dk