Mor med angst

Angst og gravid? Eller har du lige født?

Opdatering på indlæg: Fredag d. 14. juni 2014!

Så blev bogen endelig færdig!

Tak til alle jer der har bidraget, feedbacket og hjulpet bogen på vej!

Du kan se det færdige resultat ved at trykke på bogen til højre 🙂

Bogen er for dig der har angst og planlægger at blive gravid, er gravid eller er nybagt mor!

Kh. Lise

 


 

Døjer du med angst og er du gravid, planlægger at blive gravid eller har netop født? Kunne du tænke dig at testlæse min bog og svare på 3-4 spørgsmål?

Min næste bog, som jeg er ved at færdiggøre handler om at blive mor med angst – om det at blive gravid, under graviditeten og tiden efter fødslen.

Den handler om en svær periode jeg selv har været igennem, og som jeg ved rigtig, rigtig mange kvinder har været igennem, skal igennem og mange undgår at gå igennem – pga. angst.

Den kan forhåbentlig være med til at nedbryde tabuet om at være mor med angst så flere kan mærke at de ikke er alene, og at det hjælper at åbne op og tale om angsten.

Skriv til mig på info@slipangsten.dk, hvis du vil testlæse – så skriver jeg tilbage til dig! Skriv gerne en linie eller to om din situation.

Jeg håber at høre fra dig.

KH. Lise

 

Tags:,

Trackback fra din side.

slipangsten

Indehaver og stifter af Slipangsten.dk. Har arbejdet som eksponeringslærer ved Jysk Psykologcenter. Har siden jeg var 15 år kæmpet med socialangst. Har igennem et voksenliv tilegnet mig stor erfaring indenfor området angst og angstreducering. Har haft store resultater med kognitiv adfærdsterapi, ACT og mindfulness. Uddannet mediegrafiker. Lise Kryger

Kommentarer (2)

 • Avatar

  Gitte Gregersen

  |

  Hej jeg er en pige på 37 år, som er gravid i uge 27. Min kæreste og jeg har prøvet i 4 år og blrv super glad, da jeg fandt ud af at jeg er gravid. Jeg har kronisk angst og kan mærke at her i min graviditet kan jeg godt få bekymringstanker om jeg bliver en god mor, får jeg den berømte moder kærlighed, når jeg har født ham, 3 mdr. skal jeg være mor sikke et ansvar. Det ville være dejligt at høre om andre som har det som mig og hvad man kan gøre for at få de tanker vendt til noget positivt. Ps. Ønsker ikke mit navn, skal være i din bog. Venlig hilsen Gitte

  Reply

 • Avatar

  slipangsten

  |

  Tak for alle jeres henvendelser! Jeg har nu et par håndfulde testlæsere som alle giver deres konstruktive kritik og ideer til hvad der skal med i bogen!

  Der bliver arbejdet på bogen og jeg glæder mig rigtig meget til at jeg kan udgive den herinde 🙂

  Kh. Lise

  Reply

Lav en kommentar