Slip Angsten

Lær din angst at kende
og få værktøjer til at slippe den

BLOGINDLÆG

ACT angst og depression

ACT er den mest empatiske, varme, hjertelige og ja... effektive terapeutiske metode jeg kender. Metoden kan godt opfattes som meget stor og kompleks. Men få en ultra kort forklaring på hvad ACT handler om her.

Læs Mere


Overbekymrer du dig om alt muligt – en slags evig bekymring, du ikke kan slippe? Bekymringerne kan være alt lige fra at nå bussen til at få købt ind og betalt regningerne – til fx din families helbred, og bekymringer om fortstående ulykker, som du vil forsøge at kontrollere eller undgå. Du kan også bekymre dig om bekymringerne...

Læs Mere


Står du netop og har brug for teraputisk hjælp til at slippe angsten? Og er du i tvivl om hvilken terapi, der hjælper direkte på din angst? Så læs med her

Læs Mere

DU ER IKKE ALENE MED DIN ANGST

Vi er i dag rundt regnet 350.000 danskere i alderen 16-65 år, der hvert år registreres med angst. Med andre ord, angst er en af de mest udbredte psykiske lidelser, vi har i Danmark i øjeblikket. Du kan sagtens mærke angst, uden at lide af angst. Når du lider af angst betyder det, at angst uden reel årsag begynder at tage over på dit liv, valg og handlinger.

Hver 5. dansker rammes på et eller andet tidspunkt af deres liv af angst. De mest udbredte angsttyper er panikangst, socialfobi / socialangst, generaliseret angst, agorafobi, enkelfobi og sygdomsangst.

Selvom din angst kan føles uoverkommelig lige nu er der masser du kan gøre selv, for at angsten slipper. Du kan fx bruge værktøjer indenfor stressreducering, mindfulness, kognitive metoder, eksponering, ACT, metakognitive metoder m.m.

Hvis du ønsker at arbejde selvstændigt med din angst kan du lære og øve dig via min bog: Bliv den sejeste Angstfighter, men de fleste har brug for også at modtage terapi i en eller flere perioder.

Download lille E-bog (0,- kr)

Gør som 4.000 andre angstfightere…

Tilmeld dig mine nyhedsmails og download e-bogen:

“De 4 angstniveauer, du skal kende.

Mine bedste tips til dig og dine pårørende, når angsten bider!”

Udfyld formularen herunder og få e-bogen tilsendt!

Pil
De 4 angstniveauer, du skal kende
.

Navn:

E-mail:

(PS: ingen forpligtelse, det koster 0,- kr. – og du kan afmelde dig med ét klik)

Slip Angsten er for dig der har angst og som ønsker at slippe angsten og leve det liv du ønsker
– også selv om du stadig arbejder på at slippe angsten.

Lise Kryger startede Slipangsten.dk i 2007 fordi hun ønskede at bryde tabuet om angst og slippe den.
Siden da har Lise sluppet 80% af sin angst
og har i dag opbygget en tilværelse og et liv, hun før kun drømte om.

Lise har igennem alle disse år skrevet om sine erfaringer og delt ud af sin viden om angst  for, at du har et sted at søge inspiration,
vejledning tips og teknikker til at slippe din angst og skabe dig et liv,
der er på dine præmisser og ikke angstens.

Slipangsten er nu blevet til en vidensdelings portal, hvor vi løbende deler viden og erfaringer om angst og især hvordan vi kan komme angsten til livs. Vi ser på forskellige metoder og teorier og retter os idag både til dig som vil have konkrete råd til hvordan du kan håndtere dig angst, men også til dig som søger viden og information om angst og angst behandling.

Få tips og tricks til at slippe angsten gennem nyhedsbreve.

De bedste hilsner

Charlotta Holm
🤍

HVAD SIGER ANDRE?

Se alle referencer her

Brug for hjælp til at lære at håndtere og slippe din angst?

Oplever du, at angsten er ved at overtage kontrollen over dig og ikke omvendt? Jeg hjælper dig med at forstå din angst og giver dig værktøjerne til at slippe angsten.


Få hjælp i dag