Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mine nyhedsmails: Lær om de 7 angstmyter der fastholder angst – få 7 strategier, du kan slippe angsten med!

Hjælp dig selv og få den hjælp du har brug for!

Se hvad L.J blandt andet skriver om nyhedsbrevne:

“Din indsigt i angstens veje kommer virkelig til udtryk i dine nyhedsbreve, jeg får virkelig meget ud af dem! Jeg har anbefalet flere veninder at følge din side og jeg ved de også får stort udbytte af din visdom.
Pt bruger jeg din bog med angstskemaer, og de giver mig den indre fred som jeg altid længes efter.
TAK FOR DET DU GØR. DU GØR EN KÆMPE FORSKEL”
L. J.

Se hvad Maria Joensen, autoriseret psykolog skriver om nyhedsbrevene:
“Tak for at dele din viden om angst..:) Mine klienter har rigtig meget glæde af det. De tror ofte at de er alene med deres angst, og netop derfor er det guld værd det du skriver. Jeg er yderst anerkendende overfor det du laver her på Slipangsten.dk!”
Maria Joensen, autoriseret psykolog, www.mariajoensen.dk

eller hvad Uffe skrev til mig den anden dag vedrørende mit nyhedsbrev:
“I forvejen er jeg meget glad for, og har stort udbytte af, såvel www.slipangsten.dk som e-mail nyhedsbrevet; sidstnævnte er jeg altid er spændt på at læse, når jeg ser, at det ligger i min indbakke… det er guldkorn og indgyder håb om, at der trods alt må være et lys for enden af tunnellen på trods af de erhvervede angst- og fobi-problematikker, man til stadighed desværre må slås med.”

Udfyld formularen til højre!

Du tilmelder dig samtidig min nyhedsmail som i denne periode samtidig sender dig de 7 strategier, du kan slippe angsten med. Jeg udsender jævnligt mails til dig med gode råd, tilbud og tips/ideer til at håndtere angsten. Du kan til enhver tid afmelde dig igen!

Se evt. tidligere udsendte nyhedsbreve her.