tilbud på e-bøger

Sommerferietilbud til dig!

SOMMERFERIETILBUDET ER UDLØBET!

Få 25% på alle mine e-bøger mens jeg holder sommerferie!

Hej med dig – jeg holder sommerferie i de næste 3 uger! Imellemtiden, vil jeg gerne forkæle dig lidt med et sommertilbud!

Det gælder alle mine e-bøger som er:

Mor med Angst
Mindful Kørsel
Skemaer

Rigtig god sommer til dig!

Kh. Lise

Indlægget her er blevet læst 1369 gange!

Trackback fra din side.

Lise Kryger

Tak fordi du læser med! Jeg hedder Lise, og jeg har tilegnet mig stor erfaring indenfor området angst og angstreducering. Det har jeg, fordi jeg selv fik svær socialangst som 15 årig og gik med det ubehandlet indtil jeg var i starten af 30'erne. I dag har jeg sluppet ca. 80% af min angst med værktøjerne viden, stressreducering, mindfulness, kognitive metoder, eksponering og ACT. Få hjælp til også at slippe din angst i dag, med alle værktøjerne i online kruset: Bliv den sejeste angstfighter, knæk koden på din angst – og giv slip! Jeg har tidligere arbejdet som eksponeringslærer ved Jysk Psykologcenter. Jeg har en uddannelse som grafiker. Jeg håber, og brænder for at min viden og erfaring med angst, hjælper dig til også at slippe din angst. Nyd godt af dette med viden, gode råd om at slippe angsten samt nyheder og tilbud gennem mine nyhedsbreve. De bedste hilsener, Lise Kryger, indehaver af Slipangsten.dk

Lav en kommentar