Persondataforordning

Persondataforordning

Cookies

Se side om Cookies og privatlivspolitik her!

Emails

I forbindelse med nyhedsbreve indsamles der emails der I den forbindelse bruger jeg Mailchimp til at sende nyhedsbreve med. Firmaet er amerikansk amerikansk og et respekteret firma og meget brugt i forbindelse med nyhedsbrevsudsendelse. Det betyder også, at jeg ikke selv ligger inde med din email adresse – den ligger hos Mailchimp.

Og da Mailchimp hører hjemme i USA, så skal jeg også lige fortælle dig, at ‘dine persondata er overført til et usikkert tredjeland’ (USA bliver betegnet som et usikkert tredjeland i denne her sammenhæng).

Har du ikke lyst til at din email adresse, ligger hos min udbyder i USA, kan du afmelde dig nyhedsbrevet nederst i mine nyhedsbreve. Det gør du nederst i den mail, du har modtaget mig (er i alle mine udsendte mails).

Data gemmes her

Alle vores data gemmes på vores webhotel ved cHosting.dk og emails fra nyhedsbreve gemmes i Mailchimp.com.

cHosting.dk er et højt respekteret webhotel i Danmark.

Mailchimp.com er et af verdens største mailsystemer, der bruges af lige fra små virksomheder til meget store virksomheder.

Simplero bruger jeg som kursus software. Simplero gemmer oplysninger om dig i forbindelse med kurser og e-bøger, du måtte have købt hos mig. Simplero er et meget udbredt system til online kurser i Danmark og er også dansk stiftet. Lige som Mailchimp er Simplero også placeret i USA – hvilket gør, at det er på usikkert land listen ifølge persondataforordningen.

Data sikkerhed

Vi gør vores absolut bedste for at sikkerheden er i top og at dine data er sikre. Det gør vi blandt andet ved at det kun er os der har adgang til dine data og vi dermed ikke viderebringer dem til tredje part.

Vi opdatere løbende hjemmesiden med sikkerhedsopdateringer, således at vi er så sikre som muligt for evt. hackerangreb.

Skulle uheldet være ude vil følgende træde i kræft:

  1. Driftansvarlige kontaktes
  2. Driftansvarlig vil undersøge omfanget af skaden
  3. Når skadens omfang er klar, iværksættes redning af data og evt. backup køres ind i systemet
  4. Webhotellet involveres samtidig for at se, hvad de kan gøre
  5. Skulle dine personlige data på en eller anden måde være berørt vil du blive kontaktet om, hvad der er sket.